wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Zárszerviz Szeged ...

Zárszerviz Szeged. Azonnali Zárszerviz szolgáltatásunk Szegeden és vonzáskörzetében (környező megyékben) azonnali munkavégzéssel és kiszállással. A bejelentés után a legrövidebb időn belül munkatársunk megkezdi a probléma elhárítását, szakszerű és minőségi munkát hagyva maga után, amire 1 év teljes körű garanciát vállalunk. Bármilyen zár szervizelése, javítása, rövid, akár azonnali kiszállással! Zárszerviz Szolgáltatásunk, Non Stop, 0-24, a nap 24 órájában elérhető, hétvégén és ünnepnapon is!

Zárszerviz Szolgáltatásunk Non Stop Elérhető

NON36307144700STOPzarszervizwww

Zárnyitás (elromlott zár, nem nyitható, nem zárható zár, elhagyott kulcs, beletört kulcs, rossz kulcs behelyezése esetén) (bővebben)

Zárnyitást, érdemes szakemberrel végeztetni, mert ő legalább, ha nyitni is kell, azt a legkisebb roncsolással tudja végezni. Ne próbálja meg feszegetni az ajtót, a zárat, berúgni az ajtót, vagy WD40-et fújni bele, vagy önállóan elkezdeni furkálni, mert, ha nincs tisztában avval, hogy mit és hogyan kell csinálni, kockára teszi az ajtó biztonságos záródását, nem utolsó esetben többlet kárt fog saját magának okozni. Cégünk törekszik a legkevesebb járulékos kárral való nyitási munka végrehajtására! Nem fogja tönkretenni az esetlegesen még menthető alkatrészeket!

Zárnyitás legtöbb esetben elkerülhető lenne egy egyszerű karbantartással, beállítással, vagy ha már eljutott odáig a zár, hogy megadja magát és jelez nekünk (akad, ragad, szorul, lötyög, nehezen nyitható- zárható, többszöri próbálkozással nyitható- zárható, nehezen helyezhető a kulcs a kulcslyukba), akkor egyszerűen, annak időben való lecserélésével. Így megelőzve további kár kialakulását! SOS Zárnyitás szolgálatunk az önök kényelme érdekében van, bármikor megtörténhet magával is, hogy az bejárati ajtaján lévő zár, zárak megadják magukat, akkor mi ott leszünk, hívjon, segítségére sietünk azonnal.

Szolgáltatásaink, melyek Non Stop, hétvégén és ünnepnapon is elérhetőek

 • Nyitás
 • Zárnyitás
 • Ajtónyitás
 • Ajtó Zárnyitás
 • Non Stop Zárnyitás
 • Ajtónyitás, Nyílászárónyitás
 • Autó Zárnyitás
 • HiSec Biztonsági Ajtó Zárnyitás
 • Non Stop Ajtó Kicsapódás, Ajtó Becsapódás Nyitás Szeged
 • Non Stop Műanyag Ajtó Zárnyitás, Zárszerkezet nyitás
 • Hevederzár nyitás
 • SOS Sürgősségi Zárnyitás, Ajtónyitás

Zárcsere (elromlott zár, zárnyitás, kulcs vesztés, újonnan vásárolt lakás, bérlő váltás esetén) (bővebben)

Zárcserét ha időben elvégezzük, akkor nem alakul ki többlet költség az elromlott zár cseréjénél. Zárcsere főleg kopás végett válik szükségessé, de sok esetben rossz beállítás, vagy nem megfelelő használat végett válik aktuálissá.
Amennyiben nem figyel, vagy nem foglalkozik a zár állapotával, abban az esetben ne lepődjön meg, hogy ha a zárcseréjét többlet munkával, valamint járulékos károkozással tudja szakemberünk elvégezni, aminek természetesen többlet költsége is van.
Festő! Szakemberünk nem győzi hangsúlyozni az ügyfeleknek, hogy figyeljenek oda a festőre, vagy a festésre, mert a zárak, ha megfestik őket tönkre mennek és az nem tartozik garanciális hatókörbe.

Sokszor azért keletkezik többletköltség, mert az ügyfél önállóan kezdi meg (Ó hát nem olyan bonyolult az, hiszen a filmekben,,, meg hát megveszem én a betétet olcsóbban a TESCOban, vagy a piacon, pld TIDAL 500 Ft) a probléma megoldását, megfelelő szakmai tudás és szerszámok nélkül! BIZZA SZAKEMBERRE, higgye el "NEM AZ A DRÁGA, AMIT EGYSZER, DE A SZAKEMBERÜNK MEGFELELŐ TUDÁSSAL ÉS TAPASZTALATTAL CSINÁL MEG ÖNNEK GARANCIÁVAL", hanem az amit a megfelelő szakértelem, tudás birtoklása nélkül elvégzett minősíthetetlen munka újbóli meghibásodása tesz szükségszerűvé. Szakemberünk a nap 24 órájában menetre kész. Az ő dolga, hogy a meghibásodott, tönkrement zárat, zárrendszert úgy kicserélje, beállítsa, javítsa, hogy önnek avval ne legyen dolga!

Szolgáltatásaink, melyek Non Stop, hétvégén és ünnepnapon is elérhetőek

 • Non Stop Műanyag Ajtó Zárcsere, Zárszerkezet csere
 • Non Stop Zárcsere Szeged
 • Zárcsere

Zárszerelés (nem megfelelően működő zár esetén...)

Zárszerelés, zárcsere nehezen működő, akadó, ragadó zárak esetén Non Stop! A javítást, legtöbb esetben cserét (elkopott, elhasználódott zárat nem javítunk!) idejében elkell végezni, mert a zár végleges elromlása esetén, annak NEM MŰKÖDÉSE esetén (nem nyitható, nem zárható zár) nem tudjuk elhagyni, vagy éppen bejutni az ingatlanba, amikor már csak is sürgősségi zárnyitással, zárcserével tudjuk a problémát elhárítani, amit egy idejében elvégzett zárcserével megelőzhettünk volna!

Zárjavítás (zárrendszer esetén...)

Zárrendszerek (modernebb ajtókban, ablakokban már beszélhetünk rendszerekről, több alkotóelem egyetlen mozdítással való együttes működéséről, záródás, buktatás, nyitás. Alkotó elemek, középzár, sarokváltó, olló kar, ollócsapágy, hevederzár, több pontos biztonsági zár stb...) esetében beszélhetünk zárjavításról, egyéb esetben zárat nem javítunk, azokat cserélni szokás. Igaz kivételt képeznek a speciális, vagy régi zárak, ahol, a meghibásodott alkatrészt, (Új speciális zár) cseréljük, ha arra mód van, vagy (régi zár) legyártatjuk, öreg zárak esetében szokásos eljárás. Egyéb esetekben meghibásodott zárrendszerek hibás részeit cseréljük, de összességében egy javítást végzünk így soroljuk a zárrendszereket a zárjavítás alá.

Zárbeállítás (rosszul működő zár, zárrendszer esetén)

Rosszul működő, záródó, reteszelő zárakat be kell állítani, megelőzve az időelőtti károsodásukat, ami cseréhez, végső esetben egy sürgősségi nyitáshoz vezethet. Amennyiben önállóan próbálja kicserélni ajtó zárát, akkor, ha nem ért hozzá, kérje ki szakember tanácsát, segítségét. Sokszor egyszerűnek tűnő zárcserének végrehajtásával okoz magának legnagyobb kárt. Szakemberünk nem csak ért a zárak szakszerű cseréjéhez, de azt be is tudja állítani, amihez rendelkezik a megfelelő zár és szerszámkészlettel. Nem egy esetben fordult elő régi zár cserénél, nem elég magát a zárat kicserélni, annak a zárfogadó oldalát is be kell állítani, sokszor, ki is kell cserélni. Higgye el, nem az a drága, amit egyszer, de tökéletesen elvégzett szakemberünk, hanem amivel maga időt tölt el, nem sikerül, majd végül csak egy szakembert kell hívnia, tovább fokozva, ha nem is megfelelő zárat sikerült vennie.
Második fő ok, hogy szakembert hívjon, nem hagyhatja ott a lakását nyitva, mert a besurranó tolvajok lesben vannak. Míg maga a zárat kiszerelve elmegy az első zárüzletbe, ahol talán még ki is tudják önt szolgálni a megfelelő zárral, de közben kirabolják a nyitva hagyott lakását. A biztosító erre nem fizet!

Zárátállítás (régi már nem gyártott zár esetén...)

Zárátállításra olyankor van szükség, amikor egy zártípust a gyártó már nem gyárt, átállt egy újabb "verziójú" zár gyártására. Abban az esetben, ha önnek régebbi típusú nyílászárója van, és rúdzárral, vagy keretzárral van szerelve elképzelhető, hogy már nem gyártják azt a típusú zárat! 

Ismertetőjel: 

 • a zár csapjai laposak
 • a zár színe sárgás eloxált színű

Minden esetben a Zárszervizes Kolléga szemrevételezés után fogja tudni megmondani, hogy az ön nyílászárójában található zárat gyártják-e még, kapható-e még. Ha szerencséje van, még elfekvő készletből sikerülhet a beszerzése. Ha cserére szoruló zárat, már nem gyártják és az egy zárrendszer eleme, abban az esetben 50-50% hogy az új zártest illeszkedik az ön régi még működő zárrendszeréhez, amennyiben illeszkedik és a Zárszervizes kolléga, úgy látja, hogy nyugodtan meglehet hagyni a régebbi még működő zárelemeket, akkor az új zárat telepíti, beállítja és ellenőrzi, teszteli. Ha a teszt tökéletes, akkor átadja önnek a már jól működő zárrendszerű nyílászáróját. Ebben az esetben nem beszélünk átállításról, csak cseréről, minden esetben kollégánk törekszik a költséghatékony megoldásokra, de nem minden áron, ha bármely zárelem szorul, vagy kétséges annak tökéletes működése, akkor kollégánk jelzi ön felé, a problémát, a várható költséggel, ami után eldöntheti a további folytatást. Megcsináltatja, vagy nem.

Zárátállítást, akkor kell végrehajtani, ha egyáltalán nem illeszkednek a régi zárelemek az újjal, újakkal! Ilyenkor Szakemberünk a régi zárrendszert teljesen eltávolítja az nyílászáróból és elkezdi telepíteni a már új zárelemeket. Rendkívüli nagy odafigyeléssel mellett, minőségi munkát hagyva maga után. A zárbeállításra különös hangsúlyt helyezve fogja elkezdeni a már új zárrendszer tesztelését, majd annak átadását.

Zárátállításra, még abban az esetben is szükség lehet, ha igaz, hogy nem zárrendszer van az adott nyílászáróban, de az egy nagyon régi típusú és kivitelű zár, rúdzár, aminek helyére nem illeszkedik egyetlen ma gyártott zár, rúdzár sem, ilyenkor Zárszervizes kollégánk egy kis asztalos ipari művelet végrehajtása mellett fogja tudni az új zárat telepíteni. Nem kell megijedni, az ilyen jellegű munkára is 100% fel vagyunk készülve.

Zárátállításról beszélünk még abban az esetben is, ha pld az ügyfél kérésére egy hagyományos tollas kulcsos zár testel rendelkező nyílászárót, kaput átállítunk egy biztonságosabb, Hengerzárbetétes zárra.

Másodzár telepítés, felszerelés (második, harmadik zár biztonság fokozása érdekében)

A betörők elleni legjobb védelem, ha ajtónkon több zár, záródási pont található. Szolgáltatásaink egyik köre a másodzárak telepítése, heveder és egyéb utólagosan felszerelt "Második, Harmadik" zár telepítése, garanciával. Ezek a zárak megnövelik otthona és az ott lakók biztonságát, természetesen csak is a megfelelő minőségű zárak és azok megfelelő szakemberrel végzett telepítése esetén. A biztosítók már ma, nem fogadnak el egy ponton záródó ajtókat, biztosítási protokolukban. Min 2 db, de van rá példa, hogy 3 db zárnak kell lennie az ajtón.

Teljes és Fél Hevederzár telepítés, felszerelés (Nagybiztonságú zár biztonság fokozása érdekében)

Teljes Hevederzár felszerelése legtöbb esetben elegendő, hogy a betörőrési szándékot megakadályozzon. Főzárként is szokták alkalmazni. A biztosítók legtöbb esetben elfogadják, biztosítási szabályzatukban.
A hevederzár telepítése egyik meghatározó eszköze a betörés elleni harcnak! Egyedüli olyan zár, amely záródási pontjait közvetlen, vagy közvetett módodon az ajtókeretet határoló falhoz rögzítik, legtöbb esetben a falba való bele véséssel, fúrással. Tökéletesen útját állva így az ajtónyitásnak! Telepítésénél ezen aprócska szabályra odafigyelve egy tökéletesen biztonságos zárrendszert tudunk kialakítani!

Nem teljesen igaz ez Fél heveder esetében. Ott ugye valamely telepítési körülmény végett, ami nem teszi lehetővé teljes heveder telepítését alkalmazunk fél hevederes zárrendszert. Telepítésénél rendkívül körültekintően kell megválasztani a záródási és a fél heveder elhelyezési pontjait, mert ha rosszul választjuk azt meg, akkor bizony nagyon nagy problémát nem fog okozni egy betörőnek, a rosszul telepített fél hevederzár nem fogja útját állni szándékának véghezvitelében.

Több zár felszerelésének célja, hogy egy esetlegesen betörés bekövetkeztét késleltesse, megakadályozza azt. Vagy a túl sok időt igénybevevő nyitási folyamat révén, kockáztatva hogy lebukik az illető. Vagy a hangos behatolási folyamat révén, kockáztatva, hogy bárki meghallhatja azt.  Vagy egyszerűn ezek összességének hatása a betörőre és elkedvetlenítése a betörési folyamat véghezvitelében.

Hevederzár szervizelés, javítás (megfelelő működés érdekében)

A hevederzár otthonuk biztonságának legfőbb alapköve, ezért érdemes a megfelelő működésére nagyobb figyelmet fordítani. Legfőbb feladata az illetéktelen behatolók bejutásának megakadályozása, de előfordul, hogy az elhanyagolt zárrendszer sajnos éppen azokat nem engedi bejutni, vagy kijutni a lakásból, házból, akiknek az a védelmükért lett felszerelve! Ilyen esetben, vagy nagy roncsolással (tűzoltóság, rendőrség), vagy azonnal szakember segítségével (roncsolás mentesen) tud kijutni.
A szervizelés tehát alapvető dolog egy zárrendszer megléte esetén. Sajnos nagyon kevés százalékban mondható el, hogy egy bennragadás, kizárás nem az elhanyagolás végett van. Legtöbb esetben egy beállítás, egy szakszerű karbantartással, vagy egy időben elvégzett betét cserével megelőzhető lehetne a többlet költséggel járó Un. Sürgősségi SOS Nyitási művelet!
Amennyiben a tűzoltóságot, vagy a rendőrséget hívja segítségül ne feledje, hogy a helyreállítást ugyan úgy megkell csinálni, csak nem mindegy, hogy mekkora összegről beszélünk. A szakember minimális károkozással, az éppen tönkrement zárrészt fogja támadni, majd annak cseréjét végrehajtani, akár éjjel is, amit úgy is megkellene tennie. A hatóságok nincsenek kiképezve hasonló műveletre, valamint nincsenek felszerelve sem!
A nyitás nem úgy megy, mint a filmekben!!!

Felső zár telepítése, felszerelése (második, harmadik zár)

Kiegészítő un. rászegző zár telepítése. Belül forgógombos, kívül kulcsos zárral ellátott felső zár. Önmagában, nem megfelelő biztonságot nyújtó zár, csak is másodzárként emlegetett zár!

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtó zárcsere, Ajtó zárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz

NON36307144700STOPzarszervizwww

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 130Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...