wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Állítólag sok amerikai ezermesternél az alapvető kellékek listáján mindössze két tétel szerepel. Népszerű mondásuk szerint ugyanis „az életben csupán két dologra van szükség: WD-40-re és szigetelőszalagra. Ha valami nem mozdul, pedig kellene, használjunk WD-40-et! Amennyiben viszont az mozdul el, aminek nem kellene, csak szedjük elő a szigetelőszalagot!” (Persze használhat helyette más univerzális korrózióvédő és zsírtalanítószert is. A termék felhasználása előtt azonban mindenképpen olvassa el figyelmesen a gyártó által mellékelt tájékoztatót!)

CIPŐÁPOLÁS • Mielőtt elkezdi hordani, fújjon WD-40-et az új bőrcipőre! Ezáltal felpuhíthatja a bőrt, kényelmesebbé teheti a cipőt, illetve megelőzheti lába felhólyagosodását. Ha azt akarja, hogy vízálló maradjon a lábbeli, időnként tegyen rá WD-40-et, és dörzsölje át egy tiszta, puha ronggyal! Cipőápolásra egyébként a citromlé és a só is alkalmas.

EGYMÁSBA SZORULT ÜVEGPOHARAK? • Nem lenne jó eltörni őket, miközben megpróbálja szétfeszegetni a darabokat! Egy kis WD-40-nel könnyedén szétválaszthatja az összeragadt poharakat. Fújja az üvegre, várjon néhány percet, hogy a szer be tudjon folyni a poharak közé, majd finoman húzza szét őket! Használat előtt ne feledje alaposan elmosni a poharakat! Hasonló módon szétszedheti például az összeragadt Legó-darabokat is.

KUTYA LESZOKTATÁSA A RÁGCSÁLÁSRÓL • Kedvence nem hagyja abba a rágcsálást? Ha meg akarja óvni a telefon- és a tévékábelt, fújjon WD-40-et a vezetékre! A kutyák ki nem állhatják a szagát!

PILLANATRAGASZTÓ ELTÁVOLÍTÁSA • A szupererős ragasztó ráragadt a kezére? Semmi baj! Vegye elő a WD-40-et, fújja „balesetet szenvedett” ujjára, és dörzsölgesse össze a kezét addig, amíg a ragacsosság el nem múlik! WD-40-nel más felületekről is eltávolíthatja a ragasztót. Ugyanerre alkalmas a körömlakklemosó is.

SZOROS GYŰRŰ LEHÚZÁSA • Hiába ráncigálja, nem akar lejönni a gyűrű az ujjáról? Egy kevés WD-40-nel azonnal meglazíthatja és lehúzhatja az ékszert! Utána mossa le a kezéről a szert! Ugyanígy járhat el, ha például kisgyermeke keze beleszorult egy üvegbe.

A vízkiszorító története
A kaliforniai San Diego székhelyű Rocket Chemical vállalatot Norm Larsen hozta létre 1953-ban azzal a céllal, hogy egy zsírtalanító és rozsdásodásgátló szert fejlesszen ki, melyet az űrrepülés során használhatnak.

Az oldószer kikísérletezése azonban kemény diónak bizonyult, csupán a negyvenedik próbálkozást koronázta siker: egy petróleum alapú kenőanyag nyert. Larsen igen leleményesnek mutatkozott az elnevezésben: a Water Displacement 40th attempt (vízkiszorítás 40. kísérlet) kifejezés rövidítését választotta. A cég első ügyfele egy űrrepülőgép-gyártó lett: a vízkiszorítóval az Atlasz hordozórakéta külső burkolatát vonták be. A termék olyannyira bevált, hogy az alkalmazottak haza is vittek belőle. A Rocket Chemical ezen felbuzdulva úgy döntött, hogy hétköznapi használatra is legyártja. A kék-sárga flakonban megjelent spray-t a helyi iparcikk- és sportboltokban kezdték árulni.

1961-ben csapott le az időszak legnagyobb és legpusztítóbb vihara, a Carla hurrikán a Mexikói-öböl partvidékére. A hosszan tartó szélvihar, a magas dagály és a szakadó eső rendkívül súlyos károkat okozott. Ennek folyományaként egy kamionnyi vízkiszorítóra adtak le megrendelést. Elkezdték szállítani az anyagot San Diegóból a Mexikói-öböl térségébe, hogy helyreállíthassák vele az áradás és az esőzések következtében megrongálódott járműveket és felszereléseket. Ezzel a termék elindult világhódító útjára.

Az eladások feltartóztathatatlanul nőttek, a vállalat mégsem szabadalmaztatta a vízkiszorítót. Hogy miért? Mert nem akarták elárulni az összetételét! 1969-ben aztán John S. Barryt választották meg a Rocket Chemical elnök-vezérigazgatójának. Egyik első intézkedése az volt, hogy átkeresztelte a vállalatot, és a WD-40-ről nevezte el. Senki sem ellenezte döntését, végül is a cég ezt az egyetlen terméket gyártotta.

Barry a forgalom növelését tartotta a legfontosabbnak. Miután maga is szolgált a hadseregben, a fejébe vette, hogy ingyenes mintákat kell küldeni Vietnamba, hogy az ott harcoló katonák ezzel tisztíthassák a fegyvereiket. Barry mindent megtett annak érdekében is, hogy a termék felkerüljön az áruházak polcaira, és a vásárlók „hirtelen felindulásból” belerakják a kosarukba. Vezetése alatt a termék piaca töretlenül bővült.

A termék összetételét a mai napig csak néhány kiválasztott ember ismeri. Maga a szer olyan közkedvelt, hogy a felhasználók levelekkel árasztják el a vállalatot, melyben beszámolnak, hol és hogyan használták a WD40-et. A cég kapva kapott a lelkesedésen, és rajongói klubot alapított. A beküldött ötletek alapján összeállított egy több mint kétezer tételből álló listát, hogy mi mindenre jó a termék. A legmeghökkentőbb példák között van az alábbi: „hajlékonyabbá teszi a kígyók és más hüllők bőrét, amikor kitömik”, illetve: „jó kenést biztosít a csontvázak ízületeinek a laboratóriumi munka során”.

CIPZÁR MEGLAZÍTÁSA • A dzsekik, nadrágok, hátizsákok, illetve hálózsákok makacs cipzárai pillanatok alatt engedelmeskedni fognak, amennyiben egy kis WD-40-nel kezeli őket. Permetezze a szert a cipzárra, és húzogassa néhányszor fel és le, hogy a kenőanyagot egyenletesen eloszlassa a fogazaton! Ha nem szeretné, hogy a szer a szövetre kerüljön, kis ecsettel kenje a cipzárra! Cipzárat javíthat gyertyával és hajlakkal is.

ROVARRIASZTÁS • A pókok és a többi rovar távol tartása érdekében vigyen fel WD-40-et az ablakpárkányokra, ablakkeretekre, szúnyoghálókra és ajtófélfákra! Ügyeljen rá, nehogy közben belélegezze a permetet! Egyáltalán ne alkalmazza viszont a szert, ha kisbaba vagy kisgyermek van a családban! Rovarűzésre több fűszer is alkalmas, főleg a paprika.

SZERSZÁMNYELEK LEPATTOGZÁSÁNAK MEGELŐZÉSE • A fa töredezésének megakadályozásával meghosszabbíthatja a fanyelű szerszámok élettartamát. Dörzsöljön bőséges mennyiségű WD-40-et a fába! A szer megvédi a faanyagot a nedvességtől és más korróziót okozó elemektől. Az sem mellékes, hogy a sima nyél szálkamentes marad.

RÁGÓGUMI ELTÁVOLÍTÁSA A HAJBÓL • Nem kell pánikba esni és ollóért szaladni! Egyszerűen fújja be a ragacsos hajtincset WD-40-nel, és így a rágót könnyedén kifésülheti! Végezze a műveletet jól szellőző helyiségben, és ügyeljen arra, hogy a szer ne kerüljön a gyermek szemébe!

CIPŐNYOMOK ELTÜNTETÉSE • Egy kis WD-40-nel könnyedén megszabadulhat a csúnya, fekete cipőnyomoktól, de a kátrány- és kopásfoltokat is eltávolíthatja a kemény borítású padlókról. A szer nem károsítja a felületet, segítségével jóval kevesebb munkába kerül tisztává varázsolni a szennyezett területet. Nyissa ki az ablakokat, ha egyszerre nagyobb részt tisztít a padlón!

RÁSZÁRADT RAGASZTÓ LETISZTÍTÁSA • Jó lenne fáradság nélkül eltávolítani a rászáradt ragasztót a kemény felületekről! Fújjon WD-40-et a foltra, majd várjon legalább 30 másodpercig, aztán törölje le nedves ruhával!

KÉZ ZSÍRTALANÍTÁSA • Autót szerelt, és kezét vastagon borítja a zsír és a kosz? Tisztítsa le WD-40-nel! Tegyen egy keveset a kezére, dörzsölje össze néhány másodpercig, majd itassa fel papírtörlővel! Végül a megmaradt anyagot mossa le szappanos vízzel!

RÉGI MATRICÁK, CÍMKÉK ELTÁVOLÍTÁSA • Nincs szükség borotvapengére a régi matricák, címkék, illetve a cellux eltávolításához. Fújja le WD-40-nel, várjon 30 másodpercig, aztán szedje le (esetleg karcmentes spatulával)!

VÉCÉKAGYLÓ TISZTÍTÁSA • Semmi szükség különleges vegyszerekre ahhoz, hogy letisztítsa a koszt és vízkövet a vécékagylóról. Használjon inkább WD-40-et! Fújja az anyagot a vécécsészébe, várjon néhány másodpercet, majd súrolja ki egy műanyag vécékefével!

HŰTŐSZEKRÉNY TISZTÍTÁSA • Ha a mosószeres víz nem viszi le a polcokra rakódott ételmaradékokat, vegye elő a WD-40-et! Miután elpakolt minden élelmiszert, permetezze a szert a makacs foltokra, aztán törölje le ronggyal vagy szivaccsal! Az élelmiszerek visszarakása előtt alaposan mossa le a WD-40-et a felületről!

SZŐNYEGEK FOLTTALANÍTÁSA • Ne hagyja, hogy a tintafoltok és más szennyeződések tönkretegyék a szőnyeget! Fújja be a foltot WD-40-nel, 1-2 percig hagyja rajta, majd kezelje a szokásos szőnyegtisztító szerével! Meleg, szappanos vízbe mártott szivaccsal is lesúrolhatja a szőnyeget. Addig folytassa a műveletet, amíg a folt el nem tűnik! Más háztartási szerek is beválhatnak szőnyegtisztításnál.

FOLTOK ELTÜNTETÉSE A RUHÁKRÓL • A paradicsomfoltok eltávolításához vigyen fel közvetlenül a szennyeződésre némi WD-40-et, várjon néhány percig, majd mossa ki a ruhát! Hasonló módon előkezelheti a többi makacs foltot is, például a rúzs-, a kosz-, a zsír- vagy a tintafoltokat. A WD-40 egy kicsit fellazítja a szennyeződést, így az könnyebben kijön a mosáskor. Próbálja minél hamarabb eltüntetni a foltot, mert ha beleivódik az anyagba, már sokkal nehezebb dolga lesz.

GRILLSÜTŐ FELÚJÍTÁSA • A régi grillsütő felújításához fújjon az eszközre bőséges mennyiségű WD-40-et, várjon néhány másodpercig, majd súrolja le drótkefével! A szert csak a használaton kívüli, már nem meleg grillsütőnél alkalmazza!

MEGFAKULT KERTI BÚTOROK • Hozza vissza e bútorok színét és fényét! Vigye fel a WD-40-et közvetlenül a felületre, és törölje át tiszta, száraz ruhával! Meg fog lepődni a végeredmény láttán.

BŐRBÚTOROK ÁPOLÁSA • A WD-40 puhává teszi és ápolja a bőrt. Segítségével kiváló állapotban tarthatja kedvenc fotelét. Fújja az anyagot a bőrre, és polírozza ki a felületet puha ronggyal! A WD-40 összetevői tisztítják, átjárják, kenik és megóvják bőr berendezési tárgyait.

FILCTOLL ÉS ZSÍRKRÉTA NYOMAINAK ELTÜNTETÉSE • Tegyen WD-40-et a foltokra, majd itassa fel tiszta ruhával! A WD-40 nem károsítja a festéket és a tapéták többségét. (A szövet és más, különleges falburkolatoknál először próbálja ki a szert az anyag valamely nem feltűnő részén!) A szer a bútorokról és más berendezési tárgyakról is eltávolítja a filctoll és a zsírkréta nyomait. Az efféle nyomok ellen megpróbálkozhat fogkrémmel is.

HÓLERAKÓDÁS MEGAKADÁLYOZÁSA • Megelőzheti, hogy a hó az ablakokra rakódjon. A havazás előtt fújjon WD-40-et az ablakok külső felére, és a hó nem fog rátapadni az üvegre! Hasonló módon megelőzheti, hogy a hó a hólapátra tapadjon. Csak permetezzen vékony rétegben WD-40-et a lapátra!

MACSKA NYOMAINAK ELTÜNTETÉSE • Összejárkálta a kerti bútorokat vagy a kocsi motorháztetejét? A szennyeződés eltávolításához fújjon a foltokra WD-40-et, és tiszta ronggyal törölje le!

ÁLLATOK TÁVOL TARTÁSA A VIRÁGÁGYÁSTÓL • Rendre kitapossák nagy gonddal nevelt virágait? Az állatok ki nem állhatják a WD-40 szagát. Ha szeretné távol tartani őket az ágyásoktól, fújja be őket egyenletesen WD-40-nel! Szükség esetén többször is megismételheti a „kezelést”.

GALAMBOK ELRIASZTÁSA • Ha a tollaktól és az ürüléktől már nem tudja élvezni a kilátást a balkonról, fújja le az egész területet, beleértve a rácsot és a bútorokat is, WD-40-nel! A madarak irtóznak a szagától, úgyhogy hamarosan továbbállnak majd.

KUTYAPISZOK ELTÁVOLÍTÁSA • Nem sok kellemetlenebb feladat van az életben, mint a kutyagumi lekaparászása a cipőről. Fújja a lábbeli talpára, és egy régi fogkefével tisztítsa ki a bemélyedéseket! Öblítse le hideg vízzel, és már hordhatja is!

DARAZSAK ELŰZÉSE • Ne hagyja, hogy a darazsak megkeserítsék a tavaszi és nyári hónapokat! Leginkább az eresz alatt szeretnek fészket építeni. Permetezzen WD-40-et körbe a ház ereszcsatornája alá!

GYOMIRTÁS • Ne engedje, hogy szúrós gyomnövények, így a közönséges aszat és a homoki ballagófű, tönkretegyék a kertet. Fújjon rájuk WD-40-et, és nemsokára elsorvadnak, illetve elpusztulnak.

HORGÁSZZSINÓR KIBOGOZÁSA • Permetezze le WD-40-nel, és egy tűvel lazítsa meg a kisméretű csomókat! A szerrel a hullámos (de nem túl öreg) horgászzsinórok élettartamát is meghosszabbíthatja. Tekerjen le 3-6 méter zsinórt, majd a pecázást megelőző estén fújjon rá WD-40-et!

BOGÁNCSOK ELTÁVOLÍTÁSA • Ha a szőr kitépése vagy levágása nélkül akarja kiszedni a bogáncsokat a kutya vagy macska bundájából, fújjon rá egy kis WD-40-et! A bogáncsok szépen „kicsúsznak” majd.

VIGYÁZAT! Sose használjon WD-40-et nyílt láng és más hőforrás, illetve elektromos áram vagy akkumulátorcsatlakozók közelében! A WD-40 alkalmazása előtt áramtalanítsa a készülékeket! Soha ne helyezze a WD-40-et napsütötte helyre vagy forró felületre! Ne tárolja 50 °C-nál magasabb hőmérsékleten, és vigyázzon, nehogy a nyomás alatt lévő flakon megsérüljön! Csak jól szellőző helyiségben fújja ki a WD-40-et a palackból! Ne nyelje le és ne lélegezze be az anyagot! (Ha valaki véletlenül mégis lenyelné a szert, azonnal hívjanak orvost!)

CSIZMÁK ÉS CIPŐK TÉLIESÍTÉSE • Tegye vízhatlanná a csizmákat és a cipőket egy réteg WD-40-nel! A szer megakadályozza, hogy a víz áthatoljon a bőrön. WD-40-nel a téli hónapokban a cipőkre és a csizmákra kerülő sónyomokat is letisztíthatja. Permetezzen a szerből egy kicsit a foltokra, majd törölje le ronggyal!

ROVARTETEMEK LETISZTÍTÁSA A HŰTŐRÁCSRÓL • Mielőtt elindul, fújjon WD-40-et a hűtőrácsra és a motorháztetőre, így a rovarok nagy része rögtön le fog csúszni a felületről! Az esetlegesen rákerült maradványokat pedig később a fényezés megsértése nélkül is könnyedén letörölheti.

RENDSZÁMTÁBLA RENDBEHOZÁSA • A kissé rozsdás rendszámtábla tisztításához fújja be a területet WD-40-nel, majd dörzsölje át tiszta ronggyal! Így egyrészt eltávolíthatja a felületi rozsdát, másrészt megelőzheti a további korróziót.

OLAJFOLTOK A GARÁZSBAN • A lyukas olajfogó tálca hatalmas foltot hagyott? A csúnya olajszennyeződés eltüntetéséhez fújjon rá bőségesen WD-40-et, majd öblítse le slaggal! Az olajfoltot higítóval és macskaalommal is eltüntetheti.

FESTÉKFOLT ELTÜNTETÉSE AUTÓRÓL • Egy másik autós hozzáért az ön járművéhez. Ha nincs benyomódás, csak a másik kocsi festéke átdörzsölődött az önére, a rákenődött festék eltávolítása, valamint a régi festés felújítása érdekében fújja le a területet WD-40-nel, várjon néhány másodpercig, majd törölje át tiszta ronggyal!

cikk: www.rd.hu

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 130Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...