wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

ZárLakatos Szeged ... (Csongrád megye és környező megyék)

ZárLakatos munkák hétvégén éjjel nappal és akár ünnep napon is azonnali kiszállással. 0-24/7 Non Stop! +36/30-714-4700

Zárlakatos Szeged. Zárlakatos szakemberünk minden nap éjjel és nappal is, hétvégén és ünnepnapon is hívható! Non Stop Zárlakatos Szeged. Szolgáltatásaink legfőképpen a hibás zárak, akadó, ragadó, nem működő, szétesett zárakra terjed ki. Zárnyitás, zárcsere, zárszerelés zár lakatos szakemberrel, mert szakemberünk teljes mértékben tisztában van avval, hogy melyik zárat, hogyan lehet nyitni, kinyitni, úgy, hogy a zárat határoló elemeket, ajtó, ablak, ajtó tok és ablak tok, ne sérüljön. Ahhoz, hogy a munkát megfelelő minőségben végezhesse, nem csak szakmai, szellemi, tudására és tapasztalatára támaszkodik, hanme a géparzenáljára, megfelelő gépek és szerszámokkal van felszerelve minden szakemberünk, amennyiben annyira speciális a munka, akkor sem torpanunk meg, gépbeszállítóinkkal mindennapos kapcsolatban vagyunk és nem vagyunk restek egy speciális munka végett egy új gépet, berendezést megvenni, amivel a munkát szakemberünk tökéletes minőségben végezheti, majd adhatja át.

Zárlakatops ismeri a zárakat és úgy nyitja az ön ajtaját, nyílászáróját, vagy akár gépjárművét, hogy ott járulékos kárt ne, vagy csak kismértékben okozzon! A nem nyitható ajtó kinyitása nem egyszerű feladat, abban az esetben, ha minimalizálni kívánjuk a járulékos kárt. Természetesen nyitni sokféleképpen lehet, de nem kifizetődő! Elkell mondjuk, hogy akadnak Mekk Elek mesterek, akik majd önállóan megoldják, vannak ők olyan okosak és neki esnek. 1% ban sikerül is, van még leleményes ember, de nagyon kevés! Ennek örülünk, ha a problémát házon belül megtudja oldani, de higgye el a szakszerűtlen munka problémát okozhat! Ugyan, akkor a hiba fő okát nem biztos, hogy el tudja hárítani egy jól képzett zárlakatos nélkül, akinek az a dolga, hogy a nyílászárót, a zárakat, zárrendszereket ismerje! Szakemeberünk agy riasztás esetén, nem csak nyit, cserél és lelép, hanem be is állítja a nyílászárót, majd szemügyre veszi azt az nyílászárót, amiben a nyitás szükségességét előidéző zár található és ha bármilyen jellegű problémát talál még, azt azonnal jelzi az ügyfélnek, ajánlatot tesz a probléma kijavítására.

Az ajtó, annak zárja, zárjai mindennapjaink fontos szereplői, ne hanyagolja el itt, utalva a szerviz, karbantartási folyamatra, főleg zárrendszerek esetében!

Rohanó világban élünk, de egy az elhanyagolásból adódóan elromlott zár igen is megálljra int minket és az olyankor következik be, amikor már biztosan késésben vagyunk, vagy olyan helyre igyekszünk, amit nem lehet megismételni, akár egy esküvő, egy randevú, vagy egy gyermek születése.
A rohanó világ ezt az egy dolgot még nem tudta kiküszöbölni, hogy legyen nálunk kulcs, legyenek zárak az ajtókon! Mindennap ott van magánál a kulcs csomója, ne feledkezzen meg róla, hogy azok valamit működtetnek!

Zárlakatos szolgáltatásunk a lakossági szférától kiterjed egészen az ipari (dohányshop, lottózó, társasházak, irodák, szállodák, gyárak) méretekig!

Külömböző anyagok hegesztése, lézervágása, speciális síklapú gépelemek tervezése, lézervágása, hegesztése.

Zárlakatos szakemberünk, bejelentést követően, azonnal 15-45 percen belül megkezdi a probléma elhárítását, legyen az zárnyitás szeged, vagy zárcsere, zárbeállítás.

ZárLakatos Szolgáltatásaink:

- zárnyitás Szeged
- zárbeállítás Szeged
- zárszerelés Szeged
- zárcsere
- zárjavítás
- raktárnyitás
- olajfékes ajtóbehúzó telepítése
- olajfékes ajtóbehúzó cseréje

Hamarosan:

- kovácsolt dekorrácsok, kertkapuk, kétszárnyú kapuk, kerítések készítését is vállaljuk.

Mikor, mit miért kell:

Zárnyitás: Abban az esetben, ha zárja tönkre ment (rongálás, vagy egyszerűen az idő végett kopás) és az ajtaját nem tudja kinyitni. Zárlakatos szakemberünk a lehető legnagyobb figyelemmel, körültekintően a meglévő értékekre nagyon vigyázva nyitja ki az ajtaját, úgy, hogy csak a legminimálisabb járulékos kárt okozzon.

Zárinytás legtöbb esetben a kilincs és a hengerzárbetét nyílásain keresztül történik, abban az esetben, ha a kilincsnyíláson keresztül kell dolgozni, akkor a kilincset elkell távolítani, ami pótlása plusz költséggel jár. Ha a hengerzárbetét nyílásán keresztül dolgozik, akkor meg a hengerzárbetétet kell eltávolítani, aminek szintén plusz költsége van.

99% ban elkerülhető a többlet költséggel járó un. SOS sürgősségi ajtónyitás, zárnyitás, ha a megfelelő szakemberrel időben lecserélteti zárját. Egy egyszerű szemrevételezéssel is eldönthető, hogy kell a csere, vagy sem.
Ha figyel a jelekre, akkor biztosan időben eltudja hárítani, az amúgy jelentős anyagi többlet kiadással járó SOS zárnyitás, SOS ajtónyitás szolgáltatásunk sürgősségi igénybevételét!

jelzések:

- akadás
- szorulás
- nehezen mozgó alkatrészek
- túl könnyen mozgó alkatrészek
- lötyögő kulcs
- lötyögő hengerzár mag
- kattanás, kilincs működtetés közben
- nehezen behelyezhető kulcs
- akadó kulcs behelyezés
- elakadó elfordíthatóság
- rángatni kell az ajtót, hogy nyíljon
- rugdosni kell, hogy csukódjon
- túl nagy kilincs holtjáték
- a kilincsnyelv nem működik teljes hossztartományban
- a zárnyelv lóg
- csavarok hiányoznak a zárrögzítésénél
- nem lehet teljesen függőleges tartományig fordítani a kilincset, se bukó, se záró állapotban
- roppan a zár, amikor működtetik
- súrlódik az ajtó alja
- szelel valamelyik szél, vagy akár az összes
- nagyon nehezen lehet zárt állapotba mozdítani a kilincset
- stb...

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 130Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...