wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Non Stop Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz

Non Stop Műanyag Ajtó, Műanyag Bukó Nyíló Ajtó, Műanyag Toló Bukó Ajtó Javítás, Ajtóbeállítás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Pántcsere 0-24 Szeged és környéke.

Szolgáltatásunk Szeged városában és a környező megyék településein Non Stop, hétvégén és ünnepnapon is elérhető. Akad, Szorul, kattog, a kilincs körbe forog, kibukott az ajtó felső belső sarka, nem tudja zárni rendesen, szelel, feszül, akkor ne habozzon, még elkerülhető talán a nagy baj! +36/30-714-4700 as telefonon bármikor hívhat, bejelentéstől akár 15-45 percen belül, azonnali kiszállással indulunk önnek segíteni.

Műanyag nyílászárók, köztük a Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtók, Teraszajtók, Erkélyajtók igen kényesek a pontos beállításra. Természetesen minden nyílászáró beállítását jól kell elvégezni. A tökéletes záródás, a zárrendszer tökéletes működése, a zsanérok, kilincs szett és a hengerzárbetét élettartama nagyon nagymértékben múlik a jó beállításon!

Egy rosszul beállított ajtónál, a feszülés, akadás, súrlódás, következtében mind az ajtó szárny, keret és a benne lévő szerkezeti elemek, a zsanérok, kilincs szett, zárrendszer és maga a hengerzárbetét is jelentős terhelésnek van kitéve, ami az alkotó elemek időelőtti károsodásához vezet, amiből kifolyólag, feladatát nem tudja, vagy hibásan tudja ellátni.

Nem zárja ki a nem kívánatos személyeket, nem záródik tökéletesen, ami a hő technikai jellemzőit is befolyásolja, nem fog megfelelően szigetelni, valamint utoljára, de nem utolsó sorban, talán az egyik legbosszantóbb dolog kialakulását fogja eredményezni egy nem jól beállított ajtó, nyílászáró, azaz magát a tulajt, fogja kizárni, vagy éppen kényszerpihenőre bírni! Ekkor lesz szükség egy megfelelő Műanyag Ajtó Zárlakatosra, Sürgősségi SOS Ajtónyitás miatt kihívni, aki sérülésmentesen, vagy a körülményekhez mérten a legkisebb károkozással, roncsolással fogja kinyitni a tönkre ment zár végett beragadt ajtót!

Műanyag ajtó nyitása, nem éppen az egyszerű nyitási folyamatokhoz tartozik. A zárrendszere eléggé összetett és emiatt, rendkívüli figyelemmel, szakértelemmel kell azt nyitni! Szakemberünk több száz ajtónyitást tud már maga mögött, minek folyamán egyetlen egy ajtó sem sérült meg!

Amennyiben önnek Hengerzárbetéttel ellátott Műanyag Nyílászárója, Ajtaja van, abban az esetben, ha nem tudja kinyitni, vagy zárni készüljön fel arra, hogy a hengerzárbetét az biztosan tönkre fog menni a nyitási munkafolyamat közben, még akkor is, ha azt egy hete cserélte! Mivel szakemberünk a kilincs és a hengerzárbetét nyílásán keresztül dolgozik úgy, hogy a munkafolyamat nyomai egyáltalán ne látszódjanak a nyílászárón, annak Keretén és Szárnyán sem! Ha azért cserél hengerzárbetétet, mert valami nem stimmel az adott Ajtóval, akkor elsőnek győződjön meg a probléma okáról, amennyiben ön nem tudja megállapítani, hogy a probléma okozója, az mi lehet, az adott Ajtó Zárrendszere, vagy ténylegesen a Hengerzárbetét, akkor kérje ki Szakemberünk véleményét. Szakemberünk a probléma szemrevételezése után azonnal el tudja dönteni, hogy mivel tudja az adott problémát elhárítani. Előzze meg az idővel komolyabb kiadást okozó SOS Sürgősségi Ajtónyitás Szolgáltatásunk Szükségességét!

Tévhit, hogy van, aki kifésüli, bumkey használatával, vagy egyéb finomnyitásos technikával kinyitja a tönkrement több ponton záródó zárrendszerű Műanyag nyílászáróját, legyen az bejárat, vagy terasz- erkélyajtó. Amennyiben a zárrendszer ment tönkre, ott bizony hiába fésülgeti, hiába próbálkozik a szakember manipulációs technikával, miért? Mert nem a hengerzárbetéttel van a gond, azt tekergetheti, nem tudja eltávolítani, míg nem töri el azt!

Egy nyitási munkafolyamat többlet költséggel jár (hengerzárbetét törés), amit megelőzhetett volna egy időben elvégzett zárcserével, beállítással! A zárcsere, beállítás szakembert kíván, főleg, hogy a beépítet alkatrészekre a forgalmazó garanciát csak úgy vállal, de csak is , ha azt szakember telepítette, mert úgy lesz biztos abban, hogy a beállítás is el lett végezve!

Műanyag Nyílászáró Nyitásáról bővebben a Nyitás menü alatt olvashat.

Igen tudjuk nem olcsó dolog, ha szakemberünk segítségét veszik igénybe, de higgyék el, nem az a drága, ha egyszer kell valamit megcsinálni és az jól és szakszerűen van elvégezve, hanem az amit többször kell elvégezni, amivel többször kell dolgozni.

Azt már most leszögezzük, nem áll módunkban olyan problémáért felelősséget vállalni, amely más cég által elvégzett munka következménye! Nem ilyen esetben se a munkára, se a beépített anyagra nem tudunk garanciát vállalni.

Tudomásul kell venni, hogy pld. egy megvetemedett Műanyag nyílászáró már soha nem lesz olyan, mint egy új, a zárrendszer feszülni fog benne, ez a zárrendszer idő előtti károsodásához vezethet, de elképzelhető, hogy évekig hibátlanul fog működni. Szakemberünk, soha nem fogja túlfeszíteni a zárrendszert, próbálja kissé lazábbra hagyni a záródási pontokat, hogy kímélje a zárrendszert, emiatt elképzelhető, hogy a nyílászáró nem fog teljesen, tökéletesen záródni, amit orvosolni lehet egy jól elhelyezett szigeteléssel.

Minden napos jelenség, hogy avval keresik meg cégünket, hogy nem záródik tökéletesen az ajtó, legyen az Bejárati ajtó, vagy Terasz- Erkély ajtó. A tökéletlen záródás legfőbb oka a szerviz, karbantartás, téli, nyári átállítás elmulasztása, de egyre több olyan probléma is van, amikor is a nyílászáró meghajlott állapotban fogadja szakemberünket. Igen szlengül hasa van az Ajtószárnynak.

A Műanyag nyílászáró, főleg a gyengébbek hajlamosak a meggörbülésre, ha a nap folyamatosan éri, a külső felület zsugorodni kezd, aminek következtében az adott nyílászáró felső és alsó fele kifelé a nap sütötte oldal felé elkezd meghajlani. Képes 4-8 mm is elhajlani. Minél nagyobb az így keletkezett elhajlás, annál nagyobb eséllyel idézi elő a zárrendszer tökéletlen működését.

Cégünk nem foglalkozni az ilyen jellegű elvetemedésekkel, úgy, hogy azt helyrehozza. Nincs cég, aki elvetemedett, meggörbült Műanyag Ajtót helyre hozna, mivel árérték arányban igen drága lenne.

A tulajdonos feladata lenne vigyázni a Biztonságot biztosító eszközök, Ajtó, Zárak, Zárrendszerek minőségi megőrzésére.

Sajnos sok Nyílászárót forgalmazó cég nem igen közli az ügyfeleivel, amikor vásárol egy Nyílászárót, hogy mire kell figyelni, vagy esetlegesen mennyire fontos a karbantartás, szervizelés, vagy a téli, nyári beállítás. Több év hibás működtetés után tönkre megy a zárrendszer, majd mikor megkellene javítani, akkor panaszkodik minden ügyfél, hogy milyen drága, vagy, hogy miért lettek átverve! Mi nem vertük át, nem is verjük át, ne ránk legyen mérges, amikor elmondja szakemberünk a várható díjakat. Mi nem tehetünk arról, hogy vannak cégek, akiknek nem számít, hogy mit milyen áron, csak húzzák le az illetőt, aztán ha jön a baj, akkor már úgy is késő. Általában 1-2 évnél többet kibírnak még a rosszul beállított nyílászárók is, amikor már jóval a Garanciális idő után van.

Írásunkal segíteni akarjuk, ha új nyílászárót venne, mit kell tennie, a tökéletes, sok éven át tartó hibátlan működés érdekében.

Hogyan óvja Új Műanyag Ajtaját:

 • Óvja a közvetlen napsugárzástól
 • Amikor a nyílászárós cég kicseréli a régi ajtaját és az újat behelyezi a helyére, akkor követelje meg a tökéletes beállítást
 • Minden funkciót ellenőrizzen le
 • Évente legalább 2 szer speciális zárzsírzó spray-vel kenje meg a zárógörgőket, csúszó, mozgó alkatrészeket!
 • Évente, de legalább 2 évente egy Szakemberrel állítassa be az ajtót, annak zárrendszerét
 • Téli- Nyári átállást ne hanyagolja el

Ha már a probléma kialakult!

Cégünk abban tud segíteni, hogy a vetemedés okozta záródási problémát minimalizálja, a tökéletes záródást megpróbálja elérnia lehetőségekhez képes a legjobban egy új zárrendszer telepítésével, vagy a meglévő beállításával.

Nem igen van mód arra, hogy a meggörbült ajtót helyre állítsuk. Vagy annyi többletmunkával járna, hogy akkor már érdemesebb lenne egy új ajtót venni. Cégünk a Zárrendszer cseréjével, annak a megfelelő beállításával tudja minimális mértékben az elhajlást kihúzni az adott Nyílászárónál, de azért gondolja, végig mekkora erőnek van olyankor kitéve, ha folyamatosan 4-8 mm visszakell húznia, úgy, hogy az Ajtószárny ki egyenesedjen, majd tökéletesen záródjon.. Az a görgő, amelyik a kihajlásnál található kb 2x akkora erővel van terhelve, mint normál esetben. A görgő még ki is bírja, de a kilincsműnél keletkező többlet erő miatt, amivel a teljes zárrendszert működtetni kell, az a kilincsműre negatív hatással van. A zárrendszer nem erre van kitalálva, nem tudjuk megmondani, hogy egy hibás, meghajlott nyílászárónál, az új zárrendszer mekkora élettartamot fog kibírni.

Megfordulhat a fejében, hogy akkor minek a zárrendszer csere, ha az a problémát a tökéletes záródást nem tudja, vagy nem biztos, hogy tartósan meg tudja oldani? Nos, a válasz nagyon egyszerű, a régi zárrendszer hibás működésének, esetlegesen tönkremenetelének okát nem tudjuk meghatározni, szakemberünk már egy kész ténnyel fog találkozni, amikor bejelenti a problémát és megrendeli a Műanyag Nyílászáró Szolgáltatást. Még mindég olcsóbb megoldás egy Zárrendszer csere, ha már tönkre ment a régi és nem tudja zárni ajtaját, mint egy teljesen új nyílászárót beépíttetni. Főleg, hogy egy zárrendszer csere általában azonnal, vagy pár napon belül megoldható, ha a szükséges alkatrész megtalálható raktárunkban, vagy meg kell azt rendelni.

Számolja ki:

 • A régi nyílászáró eltávolítása ...
 • Az új nyílászáró megvásárlása ...
 • Az új nyílászáró beépítése
 • Helyreállítás, burkolás, stb...
 • Jóval több idő és több cég bevonása ...

Szakemberünknek kötelessége felhívni a figyelmét, hogy ha a Nyílászáró szárnya meg van vetemedve és annak tudatában, az ön jóváhagyása mellett fogja végrehajtani a Zárrendszer javítását, vagy éppen a cseréjét. Mivel a probléma a régebbi, gyengébb Műanyag nyílászáróknál a súlyosabb, így a zárrendszer cseréje, a záródási problémát, akár meg is oldhatja.

Szerviz szolgáltatásunk kimondottan az SOS helyzet elkerülését célozza, avval, hogy a hibásan működő zárat, zárrendszert időben, még mikor nem alakult ki u.n. SOS Sürgősségi helyzet, kicseréli, beállítja, javítja azt.

Abban az esetben, ha az elhajlást a zárrendszer segítségével próbáljuk ellensúlyozni, azaz a tökéletes záródást biztosítani, akkor elkell fogadni, hogy a jelentősen megnövekedett terhelés végett a zárrendszer bizonyos elemei idő előtt károsodhatnak. Nem Garanciális eset! Cégünk az ilyen jellegű károsodásért nem vonható felelősségre!

Tudni illik, hogy egy zárrendszernek a feladata a Nyílászáró zárva tartása, annak a szigetelés minimális összepréselésével való tökéletes záródás biztosítása! Amennyiben egy olyan Nyílászároról beszélünk, ami el van hajolva, valamint a peremtömítése meg van keményedve, a zárrendszerrel való tökéletes záródás biztosítása a zárrendszerre nézve jóval nagyobb terhet jelent, aminek következtében, akár a zárrendszer idő előtti meghibásodását okozhatja!

Műanyag Nyílászárók szerkezete:

Kívül Műanyag köpeny a belső fémprofilon. A fémprofil az adott nyílászáró merevségéért fele. Több féle profilú lehet és anyagú. Az elhajlás egyik fő oka az, hogy a napsütötte oldalon elkezd zsugorodni a műanyag a folyamatos hőingadozás végett és emiatt az a fémprofil ellenében elkezd kihajlani. Ha nem lenne benne fémprofil, akkor a kihajlás mértéke jóval nagyobb lenne! De azt tudomásul kell venni, hogy egy 67mm lapvastagságú, nem teljes fémprofilozatú "L szelvény" Ajtószárny kihajlása jóval nagyobb mértékű, mint egy 97mm lapvastagságú, teljes profilszerkezetű "Zártszelvény" Nyílászárólapnak!

A fémprofil típusa:

 • L
 • Nem teljes U
 • Teljes U
 • Zártszelvény

Cégünk egyedüliként tudja a gyárilag elméretezett, vagy a későbbiekben rosszúl zsugorodott nyílászárók tökéletes záródásának megolldását biztosítani ügyfelei számára. Több Terasz, Erkély Ajtót mentettünk már meg a cserétől. Az adott nyílászáró hátsó, vagy első oldalán található görgői nem tudnak záródni, mert nem érik el a görgő fogadókat, azt javítani, csak is cégünk tudja!

Ajtó típusok, amiket javítunk, beállítunk, szervizelünk:

 • Műanyag Bejárati Ajtó
 • Műanyag Egyszárnyú Bejárati Ajtó
 • Műanyga Kétszárnyú Bejárati Ajtó
 • Műanyag Nyíló Terasz Ajtó
 • Műanyag Bukó Nyíló terasz ajtó
 • Műanyag Egyszárnyú Bukó Nnyíló Terasz Ajtó
 • Műanyag Egyszárnyú Nnyíló Terasz Ajtó
 • Műanyag Kétszárnyú Bukó Nyíló Terasz Ajtó
 • Műanyag Kétszárnyú Nyíló Terasz Ajtó
 • Műanyag Nyíló Erkélyajtó
 • Műanyag Bukó Nyíló Erkélyajtó
 • Műanyag Egyszárnyú Bukó Nyíló Erkély Ajtó
 • Műanyag Egyszárnyú Nyíló Erkély Ajtó
 • Műanyag Kétszárnyú Bukó Nyíló Erkély Ajtó
 • Műanyag Kétszárnyú Nyíló Erkély Ajtó
 • Műanyag Garázs Ajtó
 • Műanyag Raktárajtó
 • Műanyag Toló Bukó Teraszajtó
 • Műanyag Toló Bukó Erkélyajtó

Szolgáltatásaink:

 • Roncsolás mentes Ajtónyitás
 • Műanyag Ajtó roncsolás mentes Ajtónyitás
 • Műanyag Aajtó Zárbetét csere
 • Zárbetét Csere (ha az is van)
 • Műanyag Ajtó Zártest Csere
 • Műanyag Ajtó Zár csere
 • Műanyag Ajtó Zárbeállítás
 • Műanyag Ajtó Zárjavítás
 • Műanyag Ajtó Zárátállítás
 • Műanyag Ajtó Zárszerelés
 • Műanyag Ajtó Zárrendszer javítás
 • Zártest csere
 • Zárrendszer csere
 • Keretzár rendszer csere
 • Ajtó Pánt csere
 • Ajtó Pánt erősítés
 • Ajtó Újrapántolás
 • Másodzár telepítése (ajtó zár)
 • Ajtólánc telepítése
 • Ajtókitekintő telepítése

A nyílászárók, zárak jeleznek önnek, csak sokszor a rohanó életvitel végett fel sem tűnik a jelzés fontossága!

Jelzések:

 • akadás
 • szorulás
 • nehezen mozgó alktrészek
 • túl könnyen mozgó alkatrészek
 • lötyögő kulcs
 • lötyögő hengerzár mag
 • kattanás, kilincs működtetés közben
 • nehezen behelyezhető kulcs
 • akadó kulcs behelyezés
 • elakadó elfordíthatóság
 • rángatni kell az ajtót, hogy nyíljon
 • rugdosni kell, hogy csukódjon
 • túl nagy kilincs holtjáték
 • a kilincsnyelv nem működik teljes hossztartományban
 • a zárnyelv lóg
 • csavarok hiányoznak a zárrögzítésénél
 • nem lehet teljesen függőleges tartományig fordítani a kilincset, se bukó, se záró állapotban
 • roppan a zár, amikor működtetik
 • surlódik az ajtó alja
 • szelel valamelyik szél, vagy akár az összes
 • nagyon nehezen lehet zárt állapotba mozdítani a kilincset
 • stb...

Nagyon sok jelenség van, ezeket teljességében nem is tudnánk felsorolni, de a legjellemzőbbek itt vannak, amennyiben ezek egyikét is észleli, kérem, hívjon, +36/30-714-4700-as telefonon éjjel- nappal, Non Stop, hétvégén és ünnepnapon is szakemberünk elindul önhöz, hogy segítsen. Mert ilyenkor további károsodás nélkül cserélhető a meghibásodott zár!

Műanyag Ajtó, Műanyag Bukó Nyíló Ajtó, Műanyag Toló Bukó ajtó javítás

Műanyag ajtók javítása Non Stop, Éjjel nappal, hétvégén és ünnepnapon is!

Ajtó javítás Szeged. Ajtaja legyen régi, új, műanyag, cégünk szakemberei megjavítják önnek. Egy ajtó javítás sokkal pénztárca kímélőbb megoldás, mint annak cseréje. Egy új ajtó ára, majd az ajtó beszerelése együttesen jóval drágább megoldás, mint egy már meglévő ajtó megjavítása. Legtöbb esetben minden ajtó javítható, kivéve, ha azt annyira tönkretették, hogy már javítása, rengeteg többletmunkával járna, de ezt szakemberünk az első ránézéskor közölni fogja önnel! Nem utolsó esetben az ajtaját, legtöbb esetben a bejelentést követően 1-2 órán belül már használhatja, kivéve, ha valami extra igénye merülne fel önnek, amit szakemberünk természetesen teljesíteni is fog, csak nem azonnal. Egy új ajtó viszont nem lesz meg egyik, óráról a másikra, és éjjel sem, hétvégén sem igen akad szakember aki azt magának beszereli. Ajtó javító szolgálatunk éjjel nappal 0-24-ben várja hívását, hétvégén és ünnepnapon is, ha hív megyünk és segítünk!
Ajtójavítás betörés után, betörés utáni helyreállítás, ne történjen meg magával, de ha mégis, akkor mi itt vagyunk, azonnali kiszállással, megyünk és helyre hozzuk ajtaját. Hívjon bizalommal 0-24.

Zárnyitás, Zárcsere, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás
Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárbeállítás,
Műanyag Nyíló, Bukó- nyíló terasz, erkélyajtó, ablak szerviz
 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...