RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Non Stop Ajtó Kicsapódás Nyitás Szeged, Non Stop Ajtó Becsapódás Nyitás Szeged ...

Az Ajtó Kicsapódás és Ajtó Becsapódás az egyik legprimitívebb probléma, ami sajnos szinte mindennapos dolog a Gomb- Kilincs felszerelésű ajtókkal ellátott ingatlanoknál.

A Gomb- Kilincs megoldás, nagyon jó megoldás, de sajnos ha olyan zárrendszerekre van telepítve, ahol csak kulcsos nyitás lehetséges, elég sok probléma okozója lehet.

A leggyakrabban előforduló problémát a kulcs, kulcscsomó belül a zárban való bennhagyása.

Az ilyen jellegű Ajtó becsapódás, Ajtó kicsapódás nyitás szolgáltatási díja attól függ, hogy az adott ajtó, milyen nyitással nyitható.

 • Alap esetben egyszerűen kikártyázzuk 1. megoldás
 • Ha a kártya nem fér be a résen, vagy, mert annyira körbe lambériázták, hogy a kártyát lehetetlen bevezetni a kilincsnyelvhez 2. megoldás
 • Van, hogy a Főzár fogadó rosszul áll, elhanyagolt karbantartás végett, akkor se lehet kártyával nyitni 2. megoldás
 • Amennyiben az 1, 2, megoldások nem kivitelezhetőek, jön a 3. megoldás, de itt már a hengerzárbetét az sérül.

Cégünk mindég lépésenként halad, hogy minél kisebb járulékos kárt okozzon a kellemetlenül járt ügyfélnek. De van, hogy sajnos az első két lehetőséggel nem lehet kinyitni zárját, akkor tönkre kell tennünk a hengerzárbetétjét és úgy nyitjuk ki az ajtót. Helyben tudunk új hengerzárbetétet ajánlani a önnek, nem fog ajtaja záratlanul maradni.

A kulcscsomóról pár szót:

Sok ember úgy gondolja, hogy mivel kulcsokat aggathat a kulcscsomójára, és az a saját tulajdona úgy oda még jó pár más dolgot is felaggat pluszba! Magában nem is volna olyan nagy gond, mert sokan úgy vannak vele, minél nagyobb egy kulcscsomó, annál nehezebb elveszíteni, de minél nagyobb úgy az egyre nehezebb!

A zárak nem arra vannak kitalálva, hogy a kulcsukon különböző nagyságú ám felesleges dolgokat megtartsanak, régebbi, lazábban járó hegerzárbetétek magjai igen kis erőhatásra képesek elfordulni, ha a kulcs bennük van.

Az ajtó becsapódásával is könnyen előfodulhat a kulcs, éppen annyira, hogy kívülről nem lehet a másik kulcsot behelyezni és már meg is van a probléma!

Tanács a praktikus kulcscsomóra:

A kulcscsomón éppen a szükséges kulcsokból 1 darab legyen és hozzá esetlegesen egy kulcstartó szalag. Segítségével nyakba is tudja akasztani a kulcsokat, ha elhagyná, könnyebben meglátja, főleg ha az uv színű a szalag.

Pár példa a hibás kulcs tárolásra:

 • Kulcs a  zárban kutya, macska a lakásban, hát ugye mivel játszana épp az a szerencsétlen állat, ha nem avval a dologgal, ami utoljára mozdult meg a gazdi lelépésekor, és elkezd ugrálni a kulcscsomóra
 • Kulcs a zárban gyermek belül, ismeri, hiszen minden nap anyuka, apuka azt használja, fényes és még csörög is, nos nem kell ezt tovább ecsetelni, nem fogja kihúzni a zárból, egyből tekergetni akarja, amivel anyut, aput ki is zárta.
 • Kulcsa  kopott zárban, nehéz kulcscsomó, majd kimegy kidobni a szemetet, kinyitja az ajtót és elindul, de épp szellőztet, majd valaki kinyitja alul a főbejárati ajtót a lépcsőházban, jön a huzat, és becsapódik az ajtó, a kulcs a becsapódás hatására, egy picit elfordul, ami éppen elég, hogy Ön kinn maradjon.

Nem, nem megoldás, hogy picit visszább húzzuk a kulcsot, mert ha csapódik az ajtó, könnyen visszacsúszhat a helyére és ugyan úgy járhat, mint jó pár gondatlan ember.

Ami érdekes szituáció, hogy általában ha valaki így jár a mobil telefonja mindég nála van, pedig inkább a kulcsot kéne magával vinnie!

A kulcsnak elég 1-2 fok elfordulás és már a csapok nem tudnak visszamenni a helyükre megakadályozva avval a kulcs kivételét!

Gomb- Kilincs szett felhasználására pár javaslat:

 • Társasházak, ahol elektromos fő zárfogadó van telepítve
 • Görgős főzárral ellátott ajtóknál, de ott kívül belül Gomb- Gomb ajánlott
 • Olyan zárrendszereknél, ahol a hengezárbetét rátekerő gombos kivitelű
 • Olyan zárrendszereknél, ahol a hengerzárbetét, vészfunkcióval ellátott

Ahogyan Ön járhat, előfordulhat a probléma és keresheti a megoldást:

 • belül a kulcs és becsapódott az ajtó nem tudok bejutni a lakásba, ingatlanba
 • a kulcs benn én kinn, mit tegyek, nem tudok bejutni a lakásba, ingatlanba
 • becsapódott az ajtó nem tudok bejutni a lakásba, ingatlanba
 • kicsapódott az ajtó, nem tudok bejutni a lakásba, ingatlanba
 • gombos kilincsem van és becsapódott az ajtó nem tudok bejutni a lakásba, ingatlanba
 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...