wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

HiSec Kínai biztonsági ajtó Szeged

"Nem minden arany, ami fénylik" ezt érdemes a fejükbe vésni így nekifutás előtt.

Pályafutásom során legalább 8 különböző típust fedeztem fel. Mind kivitelükben, mind fegyverzetükben (zárrendszerükben) különböztek egymástól. Én generációs indexel láttam el őket.

Sajnos egy nagy hazugsággal kecsegtetik a vásárlókat a forgalmazók! 15+1 ponton záródás, meg ilyenek! Nos a valóság az az, hogy 6 pontot tartunk számon egy két záras kínai ajtónál maximum!! Megígérem, kicsit jobban átvilágítjuk ezt a témát, hogy lássák mivel van dolguk, de a következő leírásból és videókból elég sok minden kiderül!

Összességükben két fő csoportra bonthatóak:

- vékony ajtók (1 ill. két zárral ellátott ajtók)
- vastag ajtók (1 ill. Két zárral ellátott ajtók)

A vastag ajtóknál van egy topp, a Hi Sec névre hallgató, nos ha már kínai biztonsági ajtót vesz, akkor legalább a Hi Sec logóval ellátott ajtót vegye meg, mert az a Kína biztonsági ajtók Magyarországon kapható topp modellje! Ne gondolja, hogy egy jó minőségű ajtó, beállítással csak 60.000.- Ft és ráadásul ez Bruttó összeg!!
Egy jó minőségű biztonsági ajtó az bizony nem nagyon kapható 100.000.- Ft alatt, plusz beállítás erre készüljön fel!

Természetesen léteznek konkrétan biztonsági ajtók, de azok árérték arányukat tekintve, már egy félmilliós összeget képviselnek. De már láttam olyan ajtót is kinyitva, betörő álltall.

A piacon egyre inkább megjelenő különböző minőségű és összeállítottságú kínai biztonsági ajtók elterjedése végett, vált szükségessé pár szóban való megemlítésük!

A kínai biztonsági ajtókat Én személy szerint generációs indexszámmal láttam el.

1-10 ig terjedő skálán. A számok, mind kialakításukban és fegyverzetükben eltérő ajtók megkülönböztetésére szolgálnak.

Az ajtók anyaga:

- Ajtólap anyaga acéllemez, ami legtöbb esetben 0.5 mm éri csak el. Az ajtók belsejében méhkaptár mintázatú papír, beragasztva a két oldalt határoló ajtólap lemez közé, evvel adva neki egy kis stabilitást és némi rugalmasságot! Nem, nincs benne fémváz! Sajnos. Az egész ajtó stabilitását, a benne található papír, valamint a ajtó él hajlítása adja meg. A két lap első és hátsó, vagy külső és belső lap a gumisperem tömítés alatt, ponthegesztéssel van egymáshoz rögzítve kb, 15-20 cm enként. :(

- Keret anyaga acéllemez, ami itt már elérheti a 1 mm vastagságot. merevségét itt is a jól ismert peremhajlítás adja és néhol a belső részbe behegesztett rögzítő csavar "híd" kengyel.

- Pántolás, két részből álló magasságban utólag nem állítható elég gyenge minőségű acél lemez, amit 2-3-4 elég gyenge kialakítású D fejű M6-os menetű imbuszkulcs kiképzésű csavarok rögzítenek egymáshoz. Sajnos ezekkel a pántokkal túl sok beállítást nem tudnak végezni, de még azt is kín szenvedve!

A kínai biztonsági ajtók Generációs besorolási csoport szerint a legelterjedtebb ajtókat nézve!

1. Felhasználási terület

- Kül téri (én fém ajtót közvetlen kül tér és fűtött bel tér közé energetikai nézőszemmel nem raknék, akármennyire is hőszigeteltek!! A fém az jó hővezető! Folyamatos a páralecsapódás!)
- Bel téri (lépcsőházi, vagy csarnokon belüli irodák, vagy nyílászáróval ellátott szélfogós, előteres bejárati ajtók)

2. Ajtószárny vastagság

- a vékony ajtószárnyú biztonsági ajtók (24mm előlapú zárak)
- a vastag ajtószárnyú biztonsági ajtók (24mm és 30mm előlapú zárak)
- a vastag ajtószárnyú Hi Sec biztonsági ajtók (30mm előlapú zárak)

A vastagabb ajtót ajánlom, de ha már befektet és minden áron kínai ajtót akar, akkor a Hi Sec emblémával ellátottat. Valamivel többet tudnak mint kisebb társaik!

3. Zárak száma, záródási pontok száma

- egy főzár 24mm előlap
- egy főzár 24mm előlap + pánikzár
- egy főzár 24mm Ívelt előlap + pánikzár
- egy főzár 24mm előlap + felsőzár 24mm előlap
- egy főzár 24mm előlap + pánikzár + felsőzár 24mm előlap
- egy főzár 30mm előlap + pánikzár
- egy főzár 30mm előlap + pánikzár + felsőzár 24mm előlap
- egy főzár 30mm előlap + pánikzár + felsőzár 30mm előlap

A több az jobb és itt is a vastagabbat ajánlom.

4. A hengerzárbetét

- normál mindkét oldalon kulccsal nyitható, zárható betét
- egyik oldalt tekerőgombos (belsőoldal), másik oldal kulcsos kivitelű betét

A hengerzárbetét a kínai ajtók leggyengébb pontja! Miért mert játék betétnek minősülnek! Legjobb esetben alumíniumból vannak, de sajnos még az is előfordult, hogy a kulcscsapok is abból vannak!
Ezeket feltétel nélkül cseréljék le az ajtó vásárlás után!

5. Törésvédő pajzs

- Főzár pajzs, hengerzár fúrásvédő forgógyűrűs pajzs, kilincs-kilincs kivitel
- Főzár pajzs, hengerzár fúrásvédő forgógyűrűs pajzs, gomb-kilincs kivitel
- Főzár pajzs, sima hengerzár kivágású, kilincs-kilincs kivitel
- Főzár pajzs, sima hengerzár kivágású, gomb-kilincs kivitel
- Ugyan ezek erősített kivitelben, alapból azt ajánlom!
- Ugyan ezek világító kilincses kivitelben, Nem ajánlom, mert elgyengítik vele a kilincset!

- Felsőzár pajzs, hengerzár fúrásvédő forgógyűrűs kivitel
- Felsőzár pajzs, sima hengerzár kivágású kivitel
- Ugyan ezek erősített kivitelben, alapból azt ajánlom

Nos a másik sarkalatos dolog! Erősített, teljes értékű hengerzár fúrásvédő forgógyűrűs pajzs, ledvilágítás nélkül! Az, hogy gomb- kilincs, vagy kilincs- kilincs kivetel az itt nem mérvadó!

Ebből is látszik mennyi variáció létezik! Az itt felsorolt variációk keverve is előfordulnak. Szörnyű, hogy mindenáron megpróbálják a silányabb minőséget is rásózni az ügyfelekre!!

Pár érdekesség így a cikk végére:

- Kínai ajtó felépítése kép
- Kínai ajtó kinyitása videó
- Kínai ajtó teszt, videó amit a forgalmazók nyomnak. Elárulom, egy betörő nem ilyen amatőr módon kezd nyitni, ez látszik az előző videóból is, hogy egy kislány milyen ügyesen nyitja ki a kínai ajtót!

Sajnos itt a forgalmazó nem avval törődik, hogy egy jó minőséget adjon el, hanem hogy amit el akar adni, azt el is adja!
A videó teljes egészében félrevezető, miért?

- nem csavarhúzóval fogom támadni az ajtót!
- nem hagyja, ha már csavarhúzóval támad, hogy dolgozzon a csavarhúzó, mindég új helyen próbálkozik, még szép, hogy nem akarja kinyitni az ajtót!
- egy fejszével többre ment volna és még a zaj is kisebb lenne!
- normáliséknál, a fúrógépet neki is nyomják annak a 0.5 mm vastag lemeznek, amibe azonnal be is szakadt volna a fúró!
- egyszer nem próbálta megfeszíteni a pajzsokat, azt lefúrni, ahogyan egy betörő csinálná!

És akkor az igazság! VIDEÓ

Ne ilyedjen meg, azért ettől még talán messze vagyunk, de igen egy állítólagos, kínai biztonsági ajtót ennyi idő alatt, lehet roncsolással kinyitni, de egy Zárlakatos se sokkal tovább bajlódik vele, viszont a Zárlakatos nem okoz kárt :)

Konzekvencia!

A kínai ajtókba gyárilag, nem ez így nem igaz, hanem a forgalmazó által kiválasztott beépített zárakkal, hengerzárbetétekkel, törésvédő pajzsokkal 90% csak a baj van! Sajnos erről az ártatlan vásárló mit sem tud.

Egyet tegyen meg, ha már kínai ajtót vesz, feltétlen cserélje ki benne a gyárilag biztosított hengerzárbetétet, egy közép kategóriás 9.000.- tól 15.000.- ig terjedő árazású betétre.

A jelenlegi gyors épület kivitelezéseknél, sajnos a legtöbb esetben a leghitványabb minőségű kínai ajtók kerülnek beépítésre, és még azok is silány minőségben! Amennyiben ajtaja úgy érzi, hogy beállítást igényel, vagy csak cserélni szeretné a benne található hengerzárbetéteket, akkor bizalommal hívjon. 0-24 Szervizünk, azonnal indul, kerülje el a járulékos kárral járó SOS nyitást! Hívjon most, ne késlekedjen! +36/30-714-4700

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...