wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Biztonság, de hogyan ? ... (betörők elleni védekezés)

A betörők leginkább a régebbi típusú, nem annyira bonyolult zárakat támadják. Persze ez így nem teljes egészében igaz, mert az új nyitási módszerek megjelenésével, már a komolyabb biztonsági fokú betétekkel ellátott zárakat is mondhatni egyszerűen nyitják ki. DE!

És Még egyszer DE!

Nem mindegy, hogy milyen ajtót, milyen biztonsági betéttel ellátott és hány zárat, mennyi idő alatt, mekkora hanggal tudja kinyitnia a betörő.

Van egy mondás: " Ha valahova a betörő be akar jutni, oda bizony be is fog jutni! Ha kell a falon keresztül!

A betörő bejutását, nem igen tudják megakadályozni, de azt az időt amennyi idő alatt be jut, azt tudják fokozni! A cél tehát minél tovább tartó bejutási kísérlet elérése, mert több esélyük van arra, hogy valaki, vagy valami megzavarja a bejutási kísérletében a betörőt, vagy a kedvét szegik a különböző típusú, biztonsági szintű hengerzárbetétekkel ellátott zárakkal!

Milyen megoldásokkal tudják védeni otthonukat, vagyonukat, irodáikat, és egyéb védendő dolgaikat, valamint az azokat védő nyílászárók, zárak, zárbetétek biztonságát. Mert igen is a védelmet ellátó nyílászárókat, az azokban lévő zárrendszereket és a bennük található biztonsági zárbetéteket is védeni kell! Csak is akkor nyújtanak maximális védelmet. Ezek mind, mind függenek egymástól és összességükben nyújtanak megfelelő biztonságú védő erőt!

Miről is beszélek!

Nyílászáró, nyílászárók!

Nagyon sok féle nyílászáró létezik első sorban az ajtónak nevezett nyílászárókat fogom részletezni!

Bejárati ajtó:

Az az ajtó, ami a főbejárat nyílását nevezett védeni, zárhatóvá tételéről gondoskodni, továbbiakban bejárati ajtó. A bejárati ajtók nagyon sok típusban és erősségben léteznek a mai piacon már, már az ember szinte döntésképtelenné válik, mikor ki akarja választani otthonának, irodájának védelmező gyöngyszemét a bejárati ajtót!

Típusok:

- Fa
- Műanyag
- Acél
- Alumínium
- előzőek valamilyen keverékének ötvözete!

Melyik a legjobb ezek közül? Azt tudniuk kell, hogy mindegyik ajtó típusnak vannak előnyös ill. hátrányos sajátosságaik, mondjuk úgy kiválasztásuknál inkább az alkalmazási terület, mind inkább az anyaguk meghatározó szemszög. Mindegyik nyílászárónak van alsó és felsőkategóriás típusa.

Egy fontos tény:

Beltéri ajtó az nem kültéri ajtó, lépcsőházi ajtó az nem kültéri ajtó!

Kintről befelé haladhatnak, de bentről kifelé nem, azaz egy kültéri ajtót, ha már olyan ingerenciájuk van elhelyezhetik beltérben, de fordítva sosem!

Kiválasztásuk:

Ha már új ajtót kívánnak venni, ne azt higgyék el, amit a reklámokban látnak, hallanak!! Kérjék ki független szakember véleményét, vagy biztonság technikus, vagy Zárszervizes szakember véleményét, mert ha más nem Ő biztosan megtudja mondani, hogy melyik ajtónak mekkora az ellenálló képessége a betörők szándékaival szemben!

Ne a nyílászáró eladó cég véleményére hallgassanak, mert nekik minden eladó! Ez nem rosszhiszemű reklám, csak a tény az tény!

Fa, műanyag, vagy fém? Kinek mi a tetsző. Ha befektet egy új ajtóba azt körültekintően válassza meg. Összességében egy igazán erős és, ha lehet vastagabbnál, vastagabb nyílászárót válasszunk, ha az Kínai biztonsági ajtó, akkor is! Minden ajtóra oda kell figyelni, ápolni, szervizelni kell azt, akármennyire is hihetetlen!

Az, hogy "FELLEHET GYÚJTANI", azért nem kell műanyag nyílászáró! Nem igaz, a fát is fellehet gyújtani. Minden nyílászárónak van egy tűz tűrőképessége, még a kínainak is. Igaz a kínai ajtók esetén sok kérdés fogalmazódik meg a laikusok, de még a szakemberek fejében is! A Kínai biztonsági ajtókról itt olvashat többet. Kínai biztonsági ajtó

Fő szempontok: nyílászárók, zárak és zárbetétek esetén

Fizikai, statikai ellenálló képesség: feszítés, rúgás, ütés, vágás ...
Időjárási hatásokkal szembeni ellenállás: meleg, hideg ...
Kémiai anyagokkal szembeni ellenállás: víz, kémiai vegyületek ...

Mik a legfontosabb tényezők!

- milyen anyagból van (ez nem egészen mérvadó, de alkalmazási terület függő, éghajlati tájolást is illik figyelni) elöregedés miatt.
- szín, sötét, vagy világos. Miért? Mert a nap jobban hat egy sötétebb színű nyílászáróra, mint egy világosabbra, vetemedés, hajlás, öregedés
- lap vastagság
- rugalmasság (megjegyzem, a kínai biztonsági ajtók nem éppen a legrugalmasabb ajtótípusok közé tartoznak!)
- hány zárrendszer van, valamint hány valós ponton alakul ki záródás a nyílászáró és a tok között.
- milyen a tokozás, majd beépítésnél a tok rögzítése, mibe, milyen anyagba van rögzítve, annak megfelelő rendszer alkalmazása
- zárbetét milyen biztonsági besorolású, törés és fúrás védelem (eltolt acélcsapos fúrásvédelem stb ...)
- zárbetét milyen kulcsozású (a legjobb a lapon fúrt kulcs, a lapon és élen fúrt, a kígyómarású, vagy ezek kombinációjával kialakított kulcsozású zárbetétek)
- egy, vagy több szárnyú (az egyszárnyú nyílászárók stabilabbak, jobban ellenállnak mindenféle feszítésnek, nyomásnak, ütésnek)

Zárak:

- Főzár, ami az adott nyílászáróban található. Az újabb nyílászárókban már valós több ponton záródó zárrendszert alkalmaznak, de sajnos a régebbi panellakásokban még mindég a hagyományos 1392, es zártesteket találjuk, amik valjuk be nem éppen a legerősebb biztonsági kategóriába tartoznak. Ritka, hogy az ezekben lévő zárbetétet ellátják, un. Törésvédő pajzsos kilincs szettel. Alap esetben sajnos a pozdorja panel ajtók vastagságukból kifolyólag a legkisebb betét (30/30) is kilóg az ajtó síkjából, amit emiatt azonnal el lehet törni!

- Másodzár, lehet felső rászegző, vagy egy hevederes zár, megfelelő biztonsági fokozatú zárbetéttel.

Hevederzár

Az egyik legelterjettebb plusz zár, ami biztonsági fokát nézve magas besorolású, megfelelő zárbetéttel ellátva! A rosszabb minőségű nyílászáróknál is jelentős biztonsági javulást érhetnek el vele! Amennyiben úgy dönt, hogy hevederzárat szeretne, kérje ki szakemberünk véleményét, aki ki fog önhöz menni, felméri igényeit és a legmegfelelőbb konstrukciójú hevederes zárat fogja kiajánlani önnek! Egy hevederzár díja, telepítéssel, magas biztonsági fokozatú zárbetéttel ~ 30.000.- Ft + Áfa -tól - 65.000.- +Áfa -ig terjed. Természetesen ez az ár irányadó, nem fix, csak is felmérést követően tudjuk megmondani, mi mennyibe fog kerülni

Hevederzár típusok:

- Miskolci (kisipari)

Egyszerű, könnyen szerelhető zártszelvényből készült szerkezet. Az alap kivitel fogaskerekes, fúrásvédett zárbetéttel kapható, de szerelhető magasabb biztonsági fokozatba sorolt zárbetéttel is. Kiegészíthető erősített zárvédő pajzzsal, ami további védelmet nyújt hengerzártörés ellen, illetve felfúrás ellen védő forgógyűrűt is tartalmaz. Négyzethasáb alakú zárónyelvei oldalanként 8-8 cm mozgást végeznek, ezek kiindulási vagy végállási pozíciói rugalmasan állíthatóak.

- Biztubik

Hazai gyártású hevederzár, oldalanként két darab hengeres zárónyelvvel reteszel. A hevederzárat működtető zárbetét a zártesthez hegesztett csőben helyezkedik el, nagyon masszív, tartós, és megfelelő védelmet nyújt hengerzártörés ellen. A külső oldalon a kulcsnyílást fúrásvédő forgógyűrű védi.

- Hevederzár kétszárnyú ajtóra

A kétszárnyú ajtó jellegénél fogva kevésbé stabil, könnyebben felfeszíthető, de speciális hevederzárral fokozhatjuk mechanikus ellenállását. A szokásos hevederzár mellé a fix ajtószárnyra is felkerül egy passzív hevederzár, amely befogadja a nyíló ajtószárny zárjának nyelvét, és biztosítja annak tökéletes záródását. Egyedi, méretre gyártott változatban szállítjuk!

- Függőleges hevederzár

Függőlegesen záródó hevederzárat is ki lehet alakítani, elsősorban olyan ajtóknál, ahol nem lehetséges a keresztirányú felszerelés. Például az ajtón végigfutó hosszú ablak nem teszi lehetővé az átfúrást, vagy akár az előzőekben említett kétszárnyú ajtóknál, illetve garázsoknál is ideális megoldás. A függőleges hevederzár a födémbe és a padlóba zár, hatékony védelmet nyújtva a betörés ellen. Egyedi, méretre gyártott változatban szállítjuk!

Hengerzár betét

Kínálatunkban a legegyszerűbb alaptípusokból, a legkomolyabb biztonsági követelményeknek megfelelő hengerzárakig, a fogazott kulcsos hengerzárbetétektől a lapon fúrt és megfordítható kulcsos rendszerig a legteljesebb választék megtalálható. A hengerzárbetétek, fúrás-, törésvédelemmel, maghúzás és savazás elleni védelemmel vannak ellátva. Alap hengerzárbetétünk is már el van látva fúrásvédelemmel, 5 kulcs jár vele alapból. Néhány hengerzárbetét márka, amiket forgalmazunk.

- GMB
- Elzett
- Roto
- Abus
- Anbo
- Titan
- DOM Diamant prémium zárbetét
- KESO
- Tokoz

Hengerzárbetét kiválasztásakor, feltétlen figyelembe kell venniük, hogy milyen típusú ajtóba és milyen típusú zárrendszerbe szeretnének zárbetétet választani! Egy olcsó minőségű ajtóba, nem igen érdemes felsőkategóriás hengerzárbetétet rakni, hiszen a nyílászáró az abban lévő zár és a hengerzárbetét együttesen adnak egy védelmi fokot, ha ebből bármelyik gyenge, akkor már is egy gyenge besorolású nyílászáróval állunk szemben! Mindég a leggyengébb láncszemet nézzük!!

Törésvédő pajzs, kilincs szett:

- Ma már biztonságosnak csak azon zárrendszer mondható, ami törésvédő pajzsos védelemmel el van látva!
Nagyon sok féle típus létezik mind kivitelezésükben, mind pedig az árukat tekintve.

Törésvédő pajzs típusok

- felsőzár cilinder törésvédőpajzs
- gomb- kilincs
- kilincs- kilinc

A Gomb- Kilincs kivitelűnél tessék vigyázni, hogy ha elhagyja a lakást, akár csak a szemét kidobása végett is, vigye magával a kulcsát, ellenkező esetben, szüksége lesz szakember segítségére, aki roncsolásmentesen tudja majd kinyitni az így becsukódott ajtót! Az ilyen jellegű kinnrekedést, mi szaknyelven kicsapódásnak hívjuk, jó esetben roncsolásmentesen lehet nyitni, de van, hogy sajnos járulékos károkozással kell számolni. Ha az ajtó túl szoros falcolású, akkor " a kártyázás technikával" lehetetlen kinyitni roncsolás mentesen, ilyenkor a zárbetét nagy valószínűséggel tönkre fog menni, de azt szakemberünk a helyszinen közli majd önnel!

Konzekvencia:

A legjobb ellenáló képességű nyílászáró, egy egyszárnyú vastag ajtólapú (profilú), törésvédő pajzzsal védett, fúrás és törésvédelemmel ellátott, min. lapon fúrt kulcsozatú biztonsági betéttel rendelkező valós több ponton záródó, betonba, vagy kemény téglla falazatba megfelelő technológiával rögzített erős tokozató nyílászáró, melyen még van legalább egy darab plusz zár (heveder zár, felső másodzár)

Kínai biztonsági ajtó:

Pályafutásom során legalább 8 különböző típust fedeztem fel. Mind kivitelükben, mind fegyverzetükben (zárrendszerükben) különböztek egymástól. Én generációs indexel láttam el őket.

Összességükben két fő csoportra bonthatóak:

- vékony ajtók (1 ill. két zárral ellátott ajtók.
- vastag ajtók (1 ill. Két zárral ellátott ajtók. A vastag ajtóknál van egy topp, a Hi Sec névre hallgató, nos ha már kínai biztonsági ajtót vesz, akkor legalább a Hi Sec logóval ellátott ajtót vegye meg, mert az a Kína biztonsági ajtók magyarországon kapható topp modellje! Ne gondolja, hogy egy jó minőségű ajtó, beállítással csak 60.000.- Ft és ráadásul ez Bruttó összeg!!
Egy jó minőségű biztonsági ajtó az bizony nem nagyon kapható 100.000.- Ft alatt, plusz beállítás erre készüljön fel!

Természetesen léteznek konkrétan biztonsági ajtók, de azok árérték arányukat tekintve, már egy félmilliós összeget képviselnek. De már láttam olyan ajtót is kinyitva, betörő álltall.

Bővebben Kínai biztonsági ajtó

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...