wpa84fa85b 1a

 

 

 

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

SOS >    +36/30-714-4700    < SOS

RFID, Rfid kulcs, Rfid kártya, Rfid másolás, Rfid key copy, Mauer, mauerzárbetét, mauerzárbetétnagyker, Zárnyitás, Zárcsere, Zárszerelés, Zárbeállítás, Zárátállítás, Zárjavítás, Ajtónyitás, Ajtójavítás, Ajtóbeállítás, Ajtózárcsere, Ajtózárnyitás, Ajtózár beállítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás, Zárnyitás 0-24, Zárcsere 0-24, Zárszerelés 0-24, Zárbeállítás 0-24, Zárátállítás 0-24, Zárjavítás 0-24, Ajtónyitás 0-24, Ajtójavítás 0-24, Ajtóbeállítás 0-24, Ajtózárcsere 0-24, Ajtózárnyitás 0-24, Ajtózár beállítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24, Zárnyitás 0-24 Szeged, Zárcsere 0-24 Szeged, Zárszerelés 0-24 Szeged, Zárbeállítás 0-24 Szeged, Zárátállítás 0-24 Szeged, Zárjavítás 0-24 Szeged, Ajtónyitás 0-24 Szeged, Ajtójavítás 0-24 Szeged, Ajtóbeállítás 0-24 Szeged, Ajtózárcsere 0-24 Szeged, Ajtózárnyitás 0-24 Szeged, Ajtózár beállítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Javítás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás 0-24 Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás 0-24 Szeged, Zárnyitás Szeged, Zárcsere Szeged, Zárszerelés Szeged, Zárbeállítás Szeged, Zárátállítás Szeged, Zárjavítás Szeged, Ajtónyitás Szeged, Ajtójavítás Szeged, Ajtóbeállítás Szeged, Ajtózárcsere Szeged, Ajtózárnyitás Szeged, Ajtózár beállítás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Szerviz Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtó Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablak Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ajtózár Nyitás Szeged, Műanyag Nyíló, Bukó Nyíló Ablakzár nyitás Szeged, !!

Mauer-Endorsed-Logo-black-RGB

KIZÁRÓLAGOS

Déli régió Képviselet

NAGYKER

+36/30-714-4700

10 ÉV GARANCIA

NON-STOP

RFID-00
Másolás, Kódolás
RFID 01

ozone tel nonstop house 001 k

10 25kedvezmeny azonnal

Belépés  \/ 
x
x
x

Ózonos Tisztítás, Fertőtlenítés

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

Bővebben ...

Kiskorú gyermek, Gondozott életveszély helyzet, kezelése, teendő, elhárítása…

SOS36307144700SOSzarnyitaswww

Nehéz ezt a cikket úgy kezdeni, hogy nyugodt legyen az ember. Az életveszély helyzet bármikor kialakulhat sajnos! De Ne legyen felelőtlen, hogy egy elkerülhető bajt előidézzen!!

Hogy miért mondom ezt?

Mert igen sajnos előfordul, hogy „önhibáján kívül” alakul ki olyan helyzet, amikor is, SOS Sürgősségi Zárnyitás, Ajtónyitás Szolgáltatást kell igénybe vennie!

Az idézőjeles „önhibáján kívül” azért írtam úgy, mert sajnos 99% ban az ember ön maga a hibás egy SOS vészhelyzet kialakulásának!

Miért is? Egyet ne feledjen, mindenkiért, aki a környezetében él, azért bizony felelősséggel tartozik és itt, most nem csak a közvetlen családon belüli, egy háztartásban élőkre gondolok, hanem még a közvetlen szomszédokra is! Ez a magatartás mindenkire igaz kellene, hogy legyen! Sajnos nem így van.

Helyzetek, ahol nagyobb figyelmet kell, szenteljen a biztonságra, a felesleges vészhelyzet kialakulásának elkerülésére!

Gyermeknevelésnél, Idősgondozásnál, Gondozottaknál, alkalmazandó Óvintézkedések, amikkel elkerülhető az SOS Vészhelyzetet előidéző ok:

 • vészfunkciós zárbetét alkalmazása
 • minimalizálni (teljesen megszüntetni, a csak belülről zárható zárakat! Még egy rá hajtóka se legyen…
 • ha egy zárnál, még fél az idős, akkor tegyen kettőt, de azt is vészfunkciós betéttel lássa el!
 • soha, ne hagyja benne belül a kulcsot a zárban, ha mégsem tudja megoldani, akkor vészfunkciós betét alkalmazása

Gyermek nevelés:

Itt ugye a gondozott, nevelt, nem sértődik meg, csak figyelmes és sok olyan dolgot akar kipróbálni, amit lát a szülőktől. A szülő sok esetben, főleg kiskorú nevelése közben kicsit túlhajszolt, legyen az az anyuka, vagy és az apuka. Emiatt alakulhat ki olyan eset, ahol egy SOS Sürgősségi Zárnyitás, Ajtónyitás válik szükségessé! Igen is a túlhajszolásból eredendően figyelmetlenné válhat és, már ott is a baj!

pld: kiviszi a szemetet a szemétledobóba, miközben a kis huncut már be is csapta az ajtót és babrált a kulccsal. Nem tudatos, hogy kizárja az anyut, vagy aput, de „igen megtettem és sikerült becsuktam és kinn maradt a csúnya bácsi, vagy néni”. Egy kis játékosság a gyermek részéről, figyelmetlenség a szülő részéről és már ott is a baj!

Kívül kilincses ajtónál, még nem okoz akkora gondot a kulcs babrálása kis hősünk részéről, de ha kívül gomb kilincs van, akkor már igen, mert olyankor ugye kulccsal kellene nyitni, de belül benn a kulcs és még el is van fordítva! Abban az esetben, ha kívül kilincs van is kialakulhat a Vészhelyzet, ha a gyermek el is fordítja a kulcsot, mondjuk záródási irányba és bezárta az ajtót!

Idősgondozás:

Talán az egyik leg kritikusabb helyzet, amikor az idős gondozott, még feledékeny és még hallucinál is! Egy szóval szörnyű az ilyen helyzet. Nem igazán létezik helyes megoldás, főleg úgy, hogy azt a gondozott megsértése nélkül meg lehessen oldani, ha csak nem az, hogy tudtán kívül tesszük meg a megfelelő óvintézkedéseket!

Gondozott, koordinációs hibával küzdő, rokkant:

Itt a probléma kialakulása egy pillanatnyi rosszulléten alapulhat, amikor mondjuk, megbotlik az illető, aki amúgy is instabil és magatehetetlen állapotba kerül úgy, hogy közben az ajtó belülről zárva, kulcs elfordított állapotban, a kulcslyukban!

Sérült, fogyatékos gondozása:

Itt is hasonlóan azért alakulhat ki egy ilyen helyzet, mint egy gyermeknél, talán tudatosan, talán nem zárja be az ajtót, de ha az SOS Vészhelyzet kialakul, amit ő nem is sejt, de a be jutni akaró, egy teljesen stresszes, agresszív bejutási kísérlet közepette úgy megrémiszti az illetőt, hogy az leblokkol és cselekvőképtelenné válik, amiatt nem tudja kinyitni az ajtót.

Állattartás:

Ez egy kényes téma, van, aki szereti az állatokat, van, aki nem! Én személyem szerint igen, szeretem őket! Nos, egyértelmű, egy kutya, nem zárja magára az ajtót!
Tehát, az SOS Vészhelyzet kialakulásának egy fő tényezője van, Ön, ha figyelmetlen.
Szemét kivitele a szemétledobóhoz, kulcsot benn felejtjük a lakásban, majd az ajtó becsapódik!

Egyéb eset, amikor kialakulhat SOS Vészhelyzet!:

 • Rossz minőségű zárbetét alkalmazása
 • Nem beállított, rosszul beállított zárbetét, zártest
 • Kopott zárbetét, zártest
 • Elhanyagolt zárrendszer
 • Figyelmetlenség
 • Vészfunkciós zárbetét hiánya
 • Autóban hagyott gyermek
 • Autóban hagyott Állat

Mit tehet, ha már kialakult az SOS Sürgősségi Vészhelyzet:

 • Teljes nyugodtság! Szuuusssáááá, Relax, Ruhe
 • győződjön meg a probléma súlyosságát illetően
 • Nem szabad főleg gyermek, de más gondozott esetében sem, semmilyen agresszív megmozdulást, kitörést tanúsítani, mert olyankor megijed a gyermek, gondozott és az csak rosszabbítja a helyzetet.
 • Értékelni kell a helyzetet és a legoptimálisabb megoldást keresni Súgok: Zár Lakatost hívni, de azonnal!

Mit ne tegyen, ha már kialakult az SOS Sürgősségi Vészhelyzet:

 • Ne ordítson a gyermekre, gondozottra, de semelyik gondozottra se
 • Ne kezdje el feszegetni az ajtót, zárat, mert avval a gyors bejutást, kockáztatja, nem utolsó sorban többlet kárt okoz saját magának
 • Ne, hogy megpróbálja berúgni az ajtót, mert a kismanó, vagy gondozott lehet épp az ajtó mögött áll, fekszik! Rendkívül nagy veszélynek tenné ki a gyermeket, gondozottat. A berúgással időt spórolhat meg, de avval biztosan többlet költséget okoz magának, igaz olyankor nem az a kérdés, hanem hogy a gondozott kiszabaduljon!

Ilyen helyzetben, amikor felveszi velem a kapcsolatot, azonnal közölje, miért kell Zárnyitás, Ajtónyitás, Autózárnyitás, Autóajtónyitás, Autóajtózárnyitás, Kiskorú Gyeremk, Állat, vagy Gondozott, Idős, stb…, hogy tudjam értékelni a helyzet prioritását.

Mik, azok a helyzetek, amikor kialakul Ön Hibáján kívül az SOS Sürgősségi Vészhelyzet

Idegenkezűség:

 • Be ragasztózás:

Amikor valaki, „kedves” viccelődő, beragasztózza a biztonsági hengerzárbetétet, avval veszélyhelyzetet teremtve. Az ilyen jellegű művelet, akármennyire is vicces Bűncselekménynek minősül! NEM VICCES!

Általában Szomszédok szoktak ilyesmivel egymás orra alá borsot törni, nem foglalkozva avval, hogy éppen:

 1. mekkora anyagi kárt okoznak az illetőnek
  • Zárlakatos Munka igénybevétele
  • Biztonsági Hengerzárbetét csere
   
 2. veszélyhelyzet kialakulását okozhatják
  • Tűzeset, ki bejutás megnehezítése
  • Rosszullét esetén a mentés megnehezítése
  • Ki-, bejutás korlátozása, avval stresszhelyzet teremtése


De van, hogy SUHANCOK, VANDÁLOK, A „MOST GENERÁCIÓ”-jának becses képviselői próbálnak kitűnni semmit mondó életük, szürke minden napjaiból egy hasonló csínytevéssel, amit az idiótája még posztol is a Facebookon. Trafóházak, tűzszekrények, közös helyiségek, zárainak be ragasztózásával, szabotázsával, avval megakadályozva egy esetleges áramtalanítást, tűzoltást stb…

A felsorolt példák, csak gondoljon bele, ha együttesen jelentkeznek, akkor mi történik? NEM VICCES!

Amennyiben baja van a szomszédjával, vagy egyszerűen csak önmagával, Ne, Ne az ilyen jellegű düh, feszültség levezetést válassza, mert eléggé komoly következményei lehetnek a VICCELŐDÉSNEK! NEM VICCES!

Olyankor legyen elég vér a pucájában és menjen oda, közölje, hogy mi nyomasztja a lelkét és oldják meg azt úgy, hogy mások testi épségét, élethelyzetét ne veszélyeztesse az önök nézeteltérése, nem utolsó sorban felesleges SOS Vészhelyzetet nem teremtve avval.

 • Idegentárgy beletörése a zárba:

Szintén elmondható, hogy legtöbb esetben bosszantás, bosszúállás, vandálkodás, nagyzolási vágyból történik a dolog, de nem utolsó sorban előfordul, hogy betörési szándékkal, testi épség ellen irányuló erőszak szándékával, helyeznek el idegen tárgyat egy zárban.

Bizony akár mennyire is hihetetlen megtörtént és meg is történhet még, akár önnel is. :(

 • Megreszelés:

Ritkán, de ilyen is előfordulhat, hogy tűreszelővel belenyúlnak a zárba, avval azt átkódolva, úgy, hogy az eredeti kulcsa már nem fogja nyitni.

Cél itt is több minden lehet:

  • Személy ellen irányuló erőszak, ingatlanba való bejutás korlátozásával
  • Károkozás
  • Bosszantás
  • Egyéb nézeteltérés sunyimódon való rendezése

Ha észre veszi, hogy zárját nem tudja nyitni a kulcsával, IGEN IS GYANAKODJON és azonnal hívjon segítséget.

Ezt SOS Vészhelyzetnek is tekinthetjük, mert ha nem a zár elavulása, elöregedése okozza a jelenséget, amit avval tud kontrollálni, hogy tduja biztosan, nem akadt, nem szorult a zárja korábban, akkor más ok nem lehet, csak is, hogy valaki megbuherálta a zárját!

SOS36307144700SOSzarnyitaswww

 • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

  Ha nincs önnél készpénz, nem baj, szakemberünknél tud fizetni bankkártyával és még számos lehetőséggel.

  http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés
 • House Service ® Team

  Műanyag, Fa, acél, Hi Sec, alumínium bejárati, terasz, erkély, kert, vagy garázs ajtó, ablak, postaláda, kapu szervizelés, karbantartás, javítás, beállítás, nyitás, zár csere, zár beállítás, zár szerviz, pánt csere, kilincs szett csere, egyedi törésvédő pajzs tervezés, telepítés. Sürgősségi,

  SOS, S.O.S. nyitás, javítás NON STOP! SZEGED! Éjjel Nappal. 24/7.

   
  !! NON >> ! 0-24/7 SERVICE ! << STOP !!
   
 • House Service ® Team

  Zárnyitás, Zárszerviz, Zárcsere, Zárbeállítás
  Ajtónyitás, Ajtószerviz, Ajtójavítás, Ajtózár csere
  Teraszajtó nyitás, Teraszajtó szerviz, Teraszajtó zárcsere
  Bukó nyíló ajtónyitás, bukó nyíló ajtószerviz, bukó nyíló ajtózár csere
  Ablaknyitás, Ablakszerviz, Ablak zárcsere
  Bukó nyíló ablaknyitás, bukó nyíló ablak szerviz, bukó nyíló ablak zárcsere

  >> SOS  +36/30-714-4700  SOS <<
 • House Service ® Team

  100 % Szegedi cég, Szegedi székhely, Szegedi szakember!

  Áfakörös, Számlaképes Egyéni vállalkozás.

  Mi soha nem mondunk nemet, semmire...
 • LockSmith 0 24 LOGO 002
  LockSmith 0-24
 • wpde00ae4f

  Príma Klíma Technika
 • HouSErvicewhitebackround

  HouseService ® Team - Zárszerviz 0-24 Szeged
 • < Köszönet >

  Ezúton mondunk köszönetet mindenkinek aki a mi szolgáltatásunkat választotta.
  Mindenkinek akik, megosztottak és lájkoltak bennünket Facebook oldalukon.
  Minden kedves ügyfélnek, akik hírül vitték, hogy A HouseService ® Team segít a bajban!

  Továbbra is állunk rendelkezésükre 2022 ben is.

  HouseService ® Team
 • H.S 002
  HouseService ® Team - Zárszerviz Non Stop Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Zöld-HD
  HouseService ® Team - 0-24 Zárszerviz Szeged
 • LOGOHouseServicetelefon-Narancs-HD
  HouseService ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged
 • villam-zarnyitas-logo-01

  Autózár Specialistánk

  Szabó Dénes
  Villám Zárnyitás

Zárnyitás, Ajtónyitás, Zárszerelés, Zárjavítás, Zárszerviz, Nyílászárószerviz, Ajtó beállítás, Hi Sec biztonsági ajtó szerviz, Lakatos

Csongrád megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

>> +36/30-714-4700 <<

Roncsolás mentes ajtónyitás, azonnali kiszállással 15-45 perc.
Non Stop

 • Zárszerviz 0-24 Szeged
  Szolgáltatásainkat igénybe vették

  Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Algyő, Deszk, Röszke, Mórahalom, Ásotthalom, Kiskundorozsma, Kiskunhalas, Soltvadkert, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Kistelek, Balástya, Kecskemét, Szarvas, Csongrád, Szentes, Orosháza, Kalocsa, Battonya,  Mezőhegyes, Bordány, Zsombó, Üllés, Mihálytelek, Szatymaz, Sándorfalva, Tiszasziget, Domaszék, Újszentiván, Ferencszállás, Csorvás, Kondoros, Jakabszállás, Mindszent, Mezőberény

X

House Service ® Team - Non Stop Zárszerviz Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> Non Stop Zárszerviz Szeged <

Ozone0 24003

COVID-19 Vírus

Gomba, Baktérium, Rossz szagok, Allergének Ellen

bővebben ...

Árváltozás 2022

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét

2022 05 01 től minden megtett km után 120Ft/km díjat számolunk!

Kérjük tájékozódjon mielőtt, megrendeli szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel House Service ® Team.

10 25kedvezmeny azonnal

Kapjon akár 15% kedvezményt bővebben ...